10. dubna 2019 • 07:57

Experti i fanoušci Slavii před bitvou s gigantem moc nevěří

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Slavia si užívá obrovského úspěchu, kterým postup do čtvrtfinále Evropské ligy zcela jistě je. A lonýdnská Chelsea, soupeř, proti kterému ve čtvrtek večer v Edenu nastoupí, všemu jen dodává lesku. Ovšem z pohledu tipérů už tak dobře situace pro tým Jindřicha Trpišovského nevypadá. „Chelsea to nebude mít snadné. Slavia jde sice do zápasu z pozice outsidera, ale to jí vyhovuje. Navíc hraje doma a dá se čekat, že budou padat branky,“ shrnuje před zápasem Markéta Světlíková, tisková mluvčí Chance. Anglický tým je přesto jasný favoritem, jeho výhra je nabízena v kurzu 1,69:1.



Kdo si vzpomene, jak to bylo před pár týdny, kdy se Slavia měla měřit se španělskou Sevillou? Tipéři týmu z Edenu zrovna moc nevěřili, realita vypadala ale úplně jinak a Slavia v euforii dovedla dvojutkání k postupu. Jenže teď je tady ještě silnější sok. A sázkaři si to nejspíš uvědomují, jelikož objem sázek na výhru Slavie (5,31:1) je jen jedno procento. Pouhá dvě procenta pak věří, že zápas nebude mít vítěze a skončí nerozhodně 3,86:1.

Podle sázkařů půjde o jednoznačný zápas. Chelsea má ale nabitý program, hraje jeden těžký zápas za druhým a je dost možné, že Slavii podcení,“ míní Světlíková. Může se také stát, že italský manažer Sarri nechá v Edenu odpočívat některé z hvězd, aby ušetřily trochu sil. „Domácí prostředí požene Slavii, dá se čekat, že budou padat góly,“ dodává mluvčí Chance.

Chelsea by měla postoupit, ale jednoduché to mít nebude,“ nechal se také slyšet z Londýna gólman Petr Čech, jenž je momentálně brankářem Arsenalu, ale s Chelsea dosáhl řady obrovských úspěchů. „Slavia už postupem přes Sevillu dosáhla jednoho zázraku,“ dodává, že sešívaní mohou jít do utkání bez stresu, protože se dá říct, že v pohárové Evropě už mají splněno.

Tipéři pak na dávají na tikety nejčastěji sázky na postup Chelsea, s tím, že v pražském utkání padnou dva a více gólů, stejně tak věří, že každý z týmů dá v Edenu alespoň jednu branku.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud