Richard Šíma
18. dubna 2015 • 21:05

Frňka ven! skandovaly Bazaly. Neberu to osobně, reagoval kouč

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle Bazaly nezažily snad více než deset let. Ačkoliv prošel Baník v posledních letech mnoha těžkými obdobími a několikrát zachránil ligu na poslední chvíli, až dosud si ostravští fanoušci brali svým skandováním na mušku klubové manažery. Trenéři byli už dlouhou dobu chráněným artiklem. Až do sobotního podvečera, kdy prořídlé ochozy na Bazalech reagovaly na mimořádně slabý výkon Baníku v utkání se Slováckem (0:2) skandováním „Frňka ven!“



Byl to skutečně hanebný výkon, jímž se Baník zejména ve druhém poločase prezentoval. Michal Frydrych, kapitán týmu, neměl vůbec chuť se k němu vyjadřovat. „To snad ani není hodno jakéhokoliv komentáře,“ řekl stručně.

Sám trenér Baníku označil to, co jeho tým ve druhém poločase předváděl, dvěma slovy. Hrůza a katastrofa. „Nemá cenu si nic nalhávat,“ dodal.

CELÝ SESTŘIH: Ostrava - Slovácko 0:2
Video se připravuje ...

Skandování ostravských fanoušků, kteří žádali jeho odchod, nemohl přeslechnout. „Nechci to brát osobně. Taky bych nebyl spokojený. Klukům ale fanoušci tímto skandováním moc nepomohli,“ řekl.

Na otázku, zda jarní výkony Baníku, který patří výsledkově mezi nejhorší týmy odvetné části sezony, nebere jako svou osobní prohru, trenér, jenž v zimě přebíral tým na pátém místě tabulky, reagoval naštvaně.

„Prosil bych, abychom z toho nedělali bublinu. Samozřejmě mě to netěší, ale nebuďme teď ti laciní, kteří vezmou na hráče bič. Zlomil nás gól Slovácka, který padl po střele z dálky, to nebyla ani žádná šance. Pak jsme odpadli, asi nás zradila psychika,“ pravil ostravský trenér po utkání.

Ostrava - Slovácko: Gól Milana Kerbra na 0:2
Video se připravuje ...

Ostrava - Slovácko: Gól Jiřího Valenty na 0:1
Video se připravuje ...

Ostrava - Slovácko: Skvělý zákrok Jiřího Pavlenky
Video se připravuje ...

Ostrava - Slovácko: Šance Michala Trávníka
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud