Pavel Kalouš
24. července 2012 • 12:15

AC Milán vrací peníze naštvaným fanouškům. Kvůli Ibrahimovicovi

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Životní den pro Vadlejcha? Jsem na nejvyšší úrovni, říká. Ale chce pomoc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zaplatili v přepočtu až přes 37 tisíc korun za permanentku a teď se zlobí. Fanoušci AC Milán se po odchodu Zlatana Ibrahimoviče a Thiaga Silvy cítí podvedení, a milánský velkoklub proto slíbil, že případným nespokojencům vrátí peníze.



Nápadně to připomíná situaci z léta 2009, kdy na billboardech po celé Praze lákal ke koupi celoročních vstupenek na zápasy Slavie její kapitán Erich Brabec, kterého se „sešívaní“ o pár týdnů později překvapivě zbavili.

Jenže fanoušci AC Milán na rozdíl od slávistů rukou nemávli. Když jejich zadlužený klub prodal do Paris Saint-Germain hvězdy Ibrahimoviče a Silvu, kteří nechyběli na reklamních plakátech, vzbouřili se a donutili AC k ústupku.

„Jsme připraveni vrátit peníze za permanentky všem, kteří jsou nespokojeni s naší přestupovou politikou v tomto létě,“ prohlásil viceprezident klubu Adriano Galliani.

Podle italských médií by totiž v opačném případě klubu hrozila žaloba od organizace pro ochranu spotřebitelů.

„To je jako kdyby přijel cirkus, na vstupenkách vás zval na slony a lvy, a přitom žádné neměl,“ uvedl Marko Maria Donzelli z organizace pro ochranu spotřebitelů.

Kromě Ibrahimoviče a Silvy opustily milánský klub po minulé sezoně i další hvězdy jako Alessandro Nesta, Clarence Seedorf, Gennaro Gattuso nebo Filippo Inzaghi.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud