26. prosince 2011 • 14:14

Mé příští kroky povedou na Ostrovy, věří kouč Realu Mourinho

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kouč Realu Madrid José Mourinho se chce při příštím angažmá vrátit do Anglie. Tamní fotbal označil za svoji vášeň a věří, že za "pár let" ji bude moci znovu zažívat na vlastní kůži.



Mourinho v Anglii působil tři roky v Chelsea. Z londýnského klubu v roce 2007 odešel po zisku dvou mistrovských titulů do Interu Milán, s kterým vyhrál v roce 2010 Ligu mistrů. V Realu teď má portugalský kouč smlouvu do roku 2014.

"V Realu Madrid jsem velmi šťastný a je to pro mne velká zkušenost. Jde o možná největší klub v historii fotbalu," řekl Mourinho v rozhovoru s rozhlasovou stanicí BBC, který s ním vedl bývalý atlet Sebastian Coe.

"Ale mojí vášní je Anglie a mé příští kroky povedou tam, pokud možno nadlouho. Dejte mi za pár let dobrý klub," dodal se smíchem kouč aktuálního lídra španělské ligy.

Od svého odchodu z Chelsea se Mourinho opakovaně nechal slyšet, jak moc mu anglický fotbal chybí. V ostrovních médiích je osmačtyřicetiletý trenér například považován za možného nástupce Alexe Fergusona v Manchesteru United.

Mourinho byl zakaboněný už před začátkem zápasu
Mourinho byl zakaboněný už před začátkem zápasu

Vstoupit do diskuse
2

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud