4. ledna 2013 • 19:20

Vyprodáno! Stačilo, že hvězdy Barcelony vyklusávaly

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Olomouc - Sparta: Krejčího hlavička jako kulka za Stoppenova záda, 0:2!
Hradec Králové - Slavia: Zmrzlý předběhl Harazima a zvyšuje na 2:0 pro sešívané
VŠECHNA VIDEA ZDE

Také trénink fotbalistů Barcelony může být neskutečný zážitek. Nejsledovanější fotbalový klub světa otevřel v pátek jindy pečlivě střežené dveře a na stadionu Miniestadi sousedícím se slavným Nou Campem mohli diváci sledovat, jak vypadá příprava Messiho a spol. před nedělním městským derby s Espaňolem Barcelona.



Do ochozů zavítalo na české poměry neuvěřitelných 13 855 diváků, kteří vytvořili hráčům bouřlivou atmosféru i při vyklusávání kolem hřiště.

VIDEO: Podívejte se na otevřený trénink Barcelony

Trénink řídil místo Tito Vilanovy, který se věnuje léčbě rakoviny, jeho asistent Jordi Roura. Velkého aplausu se dočkal Éric Abidal. Třiatřicetiletý obránce se v dubnu podrobil transplantaci jater a chystá se k návratu na trávník.

Na konci tréninku pak fotbalisté vzali míče a všechny je poslali na tribuny. Další otevřený trénink se plánuje v Barceloně znovu za rok.

Fotbalisté Barcelony na závěr otevřeného tréninku naházeli míče do plného hlediště... Na snímku Eric Abidal a Lionel Messi
Fotbalisté Barcelony na závěr otevřeného tréninku naházeli míče do plného hlediště... Na snímku Eric Abidal a Lionel Messi

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud