29. září 2013 • 12:56

Já umírám! Brankář proti Realu předvedl nejtrapnější simulaci

Autor: lel
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Ubíhaly poslední sekundy nastavení madridského derby, fotbalisté Atlétika Madrid vedli nad Realem 1:0 a nehodlali svým soupeřům v bílém darovat sebemenší šanci na záchranu alespoň bodu. Úkol tak zněl jasně, do závěrečného hvizdu je potřeba se prozdržovat! A brankář Thibaut Courtois zadání splnil na jedničku. I díky svému hereckému umění.



Se zvednutím míče ve svém vápně Courtois trpělivě čekal, než k němu přiběhl Gareth Bale. Jenže velšká posila Realu ve snaze donutit gólmana rozehrát dokázala přesný opak. Bale se brankáře lehce dotkl... a ten se v bolestech skácel k zemi! Provrtal mu Bale svými kolíky ruku? Zlomil mu kost? Nakopnul ho do slabin?

Kdepak! Courtois při svém pádu upustil míč a ten se zakutálel za čáru. Belgický brankář se po pádu ještě vychytrale podíval, kam balon míří, až pak se začal svíjet jako epileptický had!

VIDEO | Dejte mu Oscara! Gólman Courtois předvedl divadýlko

Jenže tentokrát fotbalista, který v Atlétiku chytá na výpůjčce z Chelsea, dosáhl hanebným způsobem svého. Za pár okamžiků už byl živý a zdravý a Real už neměl čas vykřesat poslední šanci na změnu skóre. Připsal si tak první porážku v ligovém derby s městským rivalem od roku 1999.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud