27. října 2013 • 13:53

Jen brečíte a vymlouváte se na rozhodčí, vzkázal Busquets Realu

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Prohra 1:2 na Nou Campu zanechala v hráčích Realu hořkou pachuť. Ronaldo a spol. se cítili poškození hlavním rozhodčím, který podle jejich názoru neodpískal minimálně dvě jasné penalty. "Jen hledají výmluvy," okomentoval reakce ze šatny "bílého baletu" záložník Sergio Busquets.



MATCH OVERVIEW LEGACY
26. 10. • 18:00
FC Barcelona
FC Barcelona
2:1
ONLINE
26. října
18:00
Real Madrid
Real Madrid
Góly

Domácí: 19. Neymar, 78. A. Sánchez

Hosté: 90+1. Jesé

Sestavy

Domácí: Valdés – Dani Alves, Piqué, Mascherano, Adriano – Xavi (C), Busquets, Iniesta (77. Song) – Messi, Fábregas (70. A. Sánchez), Neymar (84. Pedro).

Hosté: Diego López – Carvajal, Varane, Ramos (C) (56. Illarramendi), Marcelo – Khedira, Pepe, Modrić – di María (76. Jesé), Ronaldo, Bale (61. Benzema).

Náhradníci

Domácí: Pinto, Puyol, Montoya, Roberto, Song, Sánchez, Pedro

Hosté: Casillas, Coentrão, Arbeloa, Illarramendi, Isco, Jesé, Benzema

Karty

Domácí: Busquets, Adriano

Hosté: Ramos, Bale, Khedira, Marcelo, Ronaldo

Rozhodčí

Undiano – Díaz, Cabañero

Stadion

Nou Camp (Bercelona)

Návštěva

98.761 diváků

Barcelona ligový souboj podzimu zvládla výborně. Po brance Neymara šla rychle do vedení, první poločas kontrolovala hru. Real sice po přestávce spustil drtivý tlak, ale na víc než snížení na konečných 1:2 se nezmohl.

Madridští hráči se po zápase hodně zlobili na sudího Alberta Undiana. Nejvíc je naštvali dvě situace. První neodpískaná ruka Adriana ve vápně, poté souboj Cristiana Ronalda s Mascheranem.  

VIDEO: souboj Mascherana s Cristianem Ronaldem

VIDEO: ruka Adriana v El Clásiku mezi Barcelonou a Realem

"Jsou prostě věci, proti kterým nemůžete bojovat, v prvním poločase jsme měli po jasné hře rukou kopat penaltu. Ale myslím, že všichni fanoušci Realu mohou být hrdí na to, jak jsme bojovali do posledních minut," uvedl kapitán Realu Sergio Ramos.

"Naším cílem bylo zvítězit. Ale některé věci šly proti nám a s tím jsme nedokázali nic udělat. Podle mě tam byly dvě jasné penalty. Víme, že něco takového se stane pokaždé, ale nemůžeme tomu zabránit," zlobil se levý obránce Marcelo.

Tábor Barcelony se ale narážkám na rozhodčí jen usmívá. "Že hráči Madridu brečí nad rozhodčím? Pořá hledají výmluvy. Nemají důvod si stěžovat. Ne dnes ani dříve během sezony," uvedl po utkání domácí záložník Sergio Busquets. "Vymlouvat se na rozhodčí je to nejjednodušší," přisadil si pětadvacetiletý středopolař.

Barcelona po deseti kolech zůstává na čele španělské ligy, zatím ztratila jen dva body po remíze 0:0 s Osasunou. Real Madrid na třetím místě ztrácí už šest bodů.

Fotbalisté Barcelony děkují fanouškům po vítězném El Clásiku
Fotbalisté Barcelony děkují fanouškům po vítězném El Clásiku

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud