8. července 2014 • 09:31

Suárez: PŘESTUP do Barcelony? Už se prodávají jeho dresy

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Velký fotbalový obchod se možná opravdu uskuteční. A velmi brzy. Luis Suárez, který až do listopadu nesmí hrát v mistrovských soutěžích, by mohl podepsat Barceloně. Katalánský klub o něj hodně stojí, zatím ale žádnou dohodu oficiálně nepotvrdil. Přesto už se začaly prodávat dresy se jmenovkou uruguayského střelce momentálně patřícího Liverpoolu.



Kolem 27 letého útočníka je pořádně rušno. Na světovém šampionátu kousl do ramene italského obránce Chielliniho a neminul ho tvrdý trest. Suárez , nejlepší střelec minulého ročníku Premier League, si od fotbalu na čtyři měsíce odpočine. FIFA mu napálila přísné sankce a byť řada lidí volá po jejich zmírnění, distanc od fotbalu stále platí.

Tím víc se řeší Suárezova budoucnost. Vypadá to, že jeho situace v Liverpoolu už je neudržitelná. Geniální útočník s nevypočitatelným chováním proti sobě poštval hodně fanoušků, kteří ho kvůli jeho výstřelkům už na hřišti nechtějí.

O služby jednoho z nejlepších ofenzivních fotbalistů světa se intenzivně zajímá Barcelona. Liverpool by možná svolil k odchodu hráče, ale požaduje vysoké odstupné (údajně okolo 80 milionů liber, tedy částku podobné té, co vysázel Real Madrid za Cristiana Ronalda či Garetha Balea).

Dres Barcelony s devítkou a jménem Suárez. Opravdu skončí uruguayský ostrostřelec ve Španělsku?Foto Twitter

"Suárez? Až bude něco hotové, dáme vám vědět," odbyl na pondělní tiskové konferenci otázku novinářů sportovní ředitel Barcelony a bývalý gólman Andoni Zubizarreta.

Někteří ale berou příchod uruguayského zabijáka jako hotovou věc. V jednom obchodu už dokonce začali prodávat dresy Barcelony pro sezonu 2014/2015, kde svítí číslo devět a jméno Suárez.

Tohle číslo v Barceloně momentálně nosí Alexis Sánchez. Pokud chilský útočník viděl obrázky kolující na Twitteru, jen se utvrdil v tom, že jeho mise v Barceloně může rychle skončit.

Právě Sánchez, který střelecky vydatně pomáhá Lionelu Messimu (v minulé sezoně byl druhým nejlepším kanonýrem týmu) by mohl být součástí dohody s Liverpoolem. Jiná britská média ale píší o tom, že si nakonec vybere Arsenal, o 25letého hráče se zajímá i italský Juventus.

Že už se prodává Suárezův dres s emblémem Barcelony, zatím samozřejmě nic neznamená. V minulosti se v Katalánsku takhle natiskly pruhovaná trika s Davidem Beckhamem . Anglický záložník ale místo do Barcelony nakonec zamířil do konkurenčního Realu Madrid.

Suárez je blízko přestupu do Barcelony
Suárez je blízko přestupu do Barcelony

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud