6. prosince 2014 • 21:20

VIDEO: Simulant Ronaldo, sudí mu v lize zbaštil penaltový pád

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
SESTŘIH: Brighton - Manchester City 0:4. Titul je blíž, zářil Foden
VŠECHNA VIDEA ZDE

Za tohle filmování by se portugalský hezounek Cristiano Ronaldo nemusel stydět v Hollywoodu, ve španělské lize si ale uřízl ostudu. V duelu proti Celtě Vigo se vřítil během prvního poločasu do pokutového území, škobrtl tam maximálně o nějaký drn a poroučel se k zemi. Sudí tenhle výkon ohodnotil penaltou, z níž hvězda CR7 vstřelila vedoucí gól Realu Madrid. Ten takonec vyhrál 3:0, Ronaldo slavil hattrick.



Celta Vigo držela na půdě favorita vyrovnané skóre, „bílý balet“ se nemohl protančit do gólové koncovky. A tak přišlo vysvobození, které má na svědomí falešná píšťalka a portugalský herec.

 

Teatrální pád v pokutovém území mu rozhodčí zbaštil jako malinu. Ronalda sice stíhal Jonas, ale hvězdného Portugalce nezasáhl, ten se i tak poroučel na ochotně na trávník. Hosté se mohli vztekat, jak chtěli. Penaltu už arbitr neodvolal a místo toho rozdával karetní tresty hráčům Viga.

Ronaldo, jenž je jedním z aspirantů na zisk Zlatého míče, si evidentně ze svého hereckého představení nedělal těžkou hlavu. Postavil si balon na penaltový puntík a bez problémů uklidil míč do sítě. Pak ještě gól radostně slavil, snad aby Celtu Vigo „vymyšlená penalta“ ještě více bolela. Na Ronaldově dalším zářezu však zůstal pořádný škraloup.

Real Madrid vyhrál nakonec 3:0, CR7 vstřelil hattrick.

Cristiano Ronaldo proti Celtě Vigo
Cristiano Ronaldo proti Celtě Vigo

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud