16. února 2015 • 10:07

Barcelona řádí. Messi dal rekordní hattrick, Suárez parádní nůžky

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
SESTŘIH: Toronto - Boston 1:3. Pastrňák gólem uklidnil Bruins, Maple Leafs na pokraji vyřazení
VŠECHNA VIDEA ZDE

Herní krize či hádky s trenérem jsou dávno zapomenuty. Barcelona už zase připomíná neporazitelný stroj. Jedenáctou výhru v řadě režíroval skvělý Lionel Messi, který srazil Levante hattrickem. Předvedl se ale také Luis Suárez. Na podzim kritizovaný útočník skóroval krásnými nůžkami.



Lionel Messi zatím v novém roce táhne svůj tým, na dálku pak drtí i rivala Cristiana Ronalda z Realu Madrid. Zatímco Portugalec má na kontě 4 góly, argentinská hvězda už nastřílela branek 14.

V zápase s Levante Messi dorovnal útočníka Realu v počtu hattricků ve španělské lize. Oba konkurenti jich nyní mají na svém kontě 23. Argentinec navíc vyrovnal rekord legendárního Telma Zarry v počtu hattricků (31) za španělský klub ve všech soutěžích.

VIDEO | Messiho hattrick proti Levante

„Leo je náš klíčový hráč. Když soupeř zahustí střed hřiště, nemáme to nikdy snadné, ale víme, že on naše problémy vyřeší,“ nešetřil po zápase chválou trenér Luís Enrique. Právě on měl s Messim před časem spory. Nyní se ovšem zdá, že se je podařilo úspěšně vyřešit.

Zápas Barcelony s Levante ale nebyl jen o argentinské hvězdě. Ve skvělém světle se ukázal také Messiho kolega Luis Suárez . Letní posila z Liverpoolu byla na podzim pod palbou kritiky, fanoušci od něj chtěli více.

Uruguayec nicméně v posledních zápasech ukazuje, proč je označován za jednoho z nejlepších útočníků na světě. Proti Levante předvedl parádní nůžky, kterými nedal brankáři hostí šanci.

VIDEO | Nádherný gól Luise Suáreze nůžkami na 5:0

Suárez tak zakončil další kanonádu Barcelony nejlepším možným způsobem. Katalánský klub má v klíčové části sezony skvělou formu, vyhrál už 11 utkání v řadě. „Rekordy mě nezajímají. Počítá se až konec sezony,“ nehodlal se ale uspokojit Enrique.

Boj o titul ve španělské La Lize bude nicméně ještě pořádně zajímavý. V čele je stále Real Madrid, Barcelona ale zaostává pouze o bod. A její současná forma naznačuje, že by to brzy mohlo být opačně.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud