13. března 2015 • 19:48

Bale odnáší hněv fanoušků. Zk****syne, nadávali mu v Madridu

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Stál v přepočtu 2,6 miliardy korun. V Madridu má tančit vedle Cristiana Ronalda a řídit útočné manévry královského klubu. Jenže létající dravec Gareth Bale se zasekl, v roce 2015 vstřelil pouhé tři branky. Právě na něj se snáší největší zloba fanoušků. Když po úterní prohře v osmifinále Ligy mistrů se Schalke (3:4) opouštěl stadion, pršela na něj salva nadávek. Celý klub se ale 25letého Velšana horlivě zastává.



Nálepka superdrahého hráče funguje jako rudý hadr na býka. V momentě, kdy se Garethu Baleovi přestalo dařit, mu astronomická suma vůbec nepomáhá. Nároční fanoušci Realu jsou nekompromisní a do svých řad střílejí hodně zostra.

Velké rozčarování přišlo po osmifinálové odvetě Ligy mistrů proti Schalke. Real sice postoupil, ale po prohře 3:4 se klepal až do posledních minut a fanoušci běsnili. Dostat doma čtyři góly, na to v hrdém Realu nejsou vůbec zvyklí.

Nejvíc to schytal právě Gareth Bale. Rychlonohému zabijákovi se vůbec nedařilo, pokračovalo jeho trápení z posledních týdnů. Flinkal bránění, uskakovaly mu balony, nedostával se do koncovky. A fanouškům s jedním z klíčových hráčů dochází trpělivost.

Zatímco náhradníky Marcela s Modričem vítal při příchodu na trávník bouřlivý potlesk, na Balea se pískalo. Hodně hlasitě, k tomu přibývaly různé sprosté výrazy. Nevraživost fanoušků pokračovala i po zápase. Když Bale ve svém luxusním audi opuštěl stadion, snesla se na něj salva nadávek. "Zk****syne," znělo mimo jiné ulicemi u stadionu Santiago Bernabeu.

Podobný osud potkal i další projíždějící, gólmana Ikera Casillase a Sami Khediru. Německému záložníkovi končí v létě smlouva a fanoušci mu dávali najevo, aby se raději vrátil do Německa. "Táhni do Schalke, prašivý pse," křičeli na něj.

V Madridu se zkrátka nemažou s nikým, své by mohli vyprávět i další hvězdy, pískalo se i na Cristiana Ronalda . Ten byl po utkání tak naštvaný, že reportérům oznámil, že s nimi promluví až na konci sezony.

V takovém prostředí se velšskému rychlíkovi nemůže dýchat moc dobře. V roce 2015 zatím vstřelil v patnácti zápasech pouhé tři branky, potřebuje se rychle zvednout. Co může Balea těšit, je podpora vedení, trenéra Ancelottiho i celého klubu.

"Mějte s ním trpělivost, Gaz (Gareth) je pro nás klíčový hráč," prosil fanoušky Cristiano Ronaldo. V sestavě ho přes klesající výkonnost zatím drží i trenér Ancelotti. V zimě se mluvilo o zájmu Manchesteru United, možný prodej ale Real důrazně odmítl.

"Neobdrželi jsme na Garetha žádné nabídky, což je pochopitelné. Všechny kluby ví, že Gareth Bale nikdy neopustí Real Madrid. Nebudeme přijímat jakékoliv nabídky, pro nás je to klíčový hráč," prohlásil prezident Madridu Florentino Pérez.

Šéf slavného klubu ještě pokračoval. "Už týmu odvedl mnoho práce a ještě jí hodně odvede. Nedokážu si představit Real Madrid bez Cristiana Ronalda, nedokážu si představit Real Madrid ani bez Garetha Balea."

Jenže, vysvětlujte tohle naštvaným fanouškům...

Cristiano Ronaldo a Karem Benzema, hvězdné útočné duo Realu Madrid
Cristiano Ronaldo a Karem Benzema, hvězdné útočné duo Realu Madrid

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud