31. května 2010 • 12:26

Ibrahimovicův agent: Guardiola potřebuje psychiatra

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sílící spekulace o odchodu Zlatana Ibrahimovice z Barcelony přiživil hráčův agent Mino Raiola tím, že urazil trenéra Pepa Guardiolu. Prý je šílenec, který potřebuje psychiatrickou péči.



Minulé léto přicházel do Barcelony jako velká posila. Katalánci se nebáli za Zlatana Ibrahimovice utratit velké peníze a navrch přihodit Interu Milán Kamerunce Samuela Eto’oa.

Pep GuardiolaFoto ČTK
Zlatan IbrahimovicFoto Reuters

Když už se zdálo, že se v základní jedenáctce usadil, začaly se objevovat kritické hlasy na jeho osobu. „A Guardiola jim podlehnul,“ píše španělský tisk.

Ten dodává, že proti Ibrahimovicovi hovoří příchod Davida Villy z Valencie i fakt, že nezapadá do taktiky, se kterou chce Barcelona příští sezonu hrát.

„Pokud se Guardiola opravdu rozhodne Zlatana nestavět, tak by měl vyhledat psychiatra,“ nebere si servítky agent.

„Bylo by totiž dost divné za něj nejprve utratit 75 milionů eur, a pak ho nenechat hrát. Tohle vážně může udělat jen šílenec,“ dodal.

Raiola se zřejmě snažil Guardiolu zahnat do kouta, podle všeho se mu to ale nepovede. Ibrahimovic je už nyní spojován s návratem do italské Serie A. Vážný zájem o jeho služby údajně projevil AC Milán i jeho dva bývalé kluby Inter a Juventus.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud