2. září 2013 • 13:45

FOTO: Bale už má v Realu svůj dres! Při uvítání ukázal také svoji dceru

Autor: iSport.cz, pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
SESTŘIH: Toronto - Boston 1:3. Pastrňák gólem uklidnil Bruins, Maple Leafs na pokraji vyřazení
VŠECHNA VIDEA ZDE

To byla show! Zaplněný stadion Santiaga Bernabeua dnes skandoval jméno Gareth Balea. Posila Realu Madrid za 2,5 miliardy korun pak poprvé uprostřed téměř nekončícího potlesku ukázala svůj dres s číslem 11.



„Je vzrušující tady být. Doufám, že pomůžu týmu k úspěchu a vyhrajeme Ligu mistrů,“ prohlásil Bale, který si připravil i pár vět ve španělštině. „Je pro mě sen být tady v Madridu. Děkuji za přivítání,“ prohlásil velšský reprezentant. Krátké prohlášení zakončil bývalý hráč Tottenhamu tradičním zvoláním fanoušků  Hala Madrid - davy mu za snahu nadšeně aplaudovaly.

Při představení Garetha Balea nechyběla ani jeho rodina včetně malé dcerky Alby Violet
Při představení Garetha Balea nechyběla ani jeho rodina včetně malé dcerky Alby Violet

Pak se Bale poprvé postavil před fotografy a pózoval se svým novým dresem. A nechyběla u toho ani jeho ani ne jednoroční dcera Alba Violet, přítelkyně Emma Rhys-Jonesová a další členové Baleovy rodiny.

Na Balea čekal také stadion s 20 tisíci fanoušky, kterým se nová hvězda španělské ligy předvedla poprvé v "pracovním". Na trávníku ukázal Bale několik kousků s míčem a pak vyrazil na svoji první tiskovou konferenci v novém angažmá. Perný den v Madridu tím pro něj skončil.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud