1. ledna 2009 • 20:22

Maradona jede do Evropy sledovat hráče

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Diego Maradona v pátek zahájí v roli trenéra argentinských fotbalistů návštěvu Evropy, aby na vlastní oči mohl sledovat v akci klíčové hráče národního týmu pro pokračování kvalifikačních bojů o postup na mistrovství světa.



První zastávkou fotbalového idolu bude Barcelona, kde šestačtyřicetiletý Maradona bude sledovat sobotní duel katalánského velkoklubu s Mallorkou.
V akci tam bude hvězdný útočník Lionel Messi, který na nátlak svého klubu nehrál při listopadovém Maradonovu trenérském debutu proti Skotsku. Věří teď v nominaci k zápasu s Francií, který Argentina sehraje 11. února.

Maradona na své cestě po Evropě uvidí 7. ledna i utkání Španělského poháru mezi Sevillou a La Coruňou, potom se přesune do Portugalska a turné završí v Anglii, kde bude sledovat liverpoolského Javiera Mascherana a Carlose Teveze z Manchesteru United.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud