Zdeněk Janda
30. května 2010 • 20:00

Sport vás zve do redakce. Vyfoťte se s pohárem!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

U televize jste mačkali palce hráčům, aby tu trofej nakonec vydřeli. A ono se jim to skutečně povedlo. A v úterý budete mít vy, hokejoví fanoušci, jedinečnou možnost na vlastní oči uvidět pohár pro mistry světa přímo v redakci deníku Sport! Přijďte se s cennou trofejí nejen vyfotografovat, ale budete moc získat i podpisy samotných světových šampionů.



Dnes máte mít jedinečnou možnost spatřit v současnosti nejslavnější sportovní trofej v Česku.

Trofej, kterou na šampionátu v Německu senzačně získali čeští hokejisté v čele s Jaromírem Jágrem. Pobláznili tím celý hokejový národ.



Deník Sport, jakožto mediální partner hokejové reprezentace, bude mít celé odpoledne pohár k dispozici a nabídne vám, čtenářům a hlavně sportovním příznivcům, abyste mohli přijít, na trofej se zblízka podívat.

A nejen to. Můžete se s pohárem vyfotografovat jak sami, tak vás na památku „zvěční“ i profesionální fotoreportéři deníku Sport.

Akce se koná dnes od 14 do 18 hodin v recepci vydavatelství Ringier ČR, které vydává i deník Sport. Adresa redakce je Komunardů 1584/42, Praha 7. Je to kousek od stanice metra Holešovice nebo přímo vedle tramvajové zastávky U Průhonu.

AKCE POHÁR

O CO JDE

O možnost vyfotografovat se s trofejí pro mistry světa

KDY

v úterý prvního června od 14 do 18 hodin v redakci deníku Sport (Komunardů 1584/42, Praha 7)

JAK SE K NÁM DOSTAT

Nejrychleji tramvají číslo 5, 12 nebo 15 do zastávky U Průhonu (směr od metra stanice Vltavská a Palmovka) nebo do zastávky Dělnická (směr od stanice nádraží Holešovice)

AUTOGRAMIÁDA

Od 14.30 hodin proběhne autogramiáda s Janem Markem, od 16 hodin s dalšími šampiony - Jakubem Klepišem a Romanem Červenkou

CO POTŘEBUJETE

K tomu, abyste si mohli pohár vyfotografovat (buď sami, nebo vás vyfotí fotografové Sportu) potřebujete speciální kupon na focení, který najdete v úterním vydání deníku Sport

Přesný popis, kde najdete redakci, se nachází na dolní části této stránky.

A to není všechno. V šestnáct hodin dorazí mezi vás, fanoušky, i tři světoví šampioni. Útočníci Roman Červenka, Jakub Klepiš a Jan Marek se zúčastní nejen autogramiády, ale budete se s nimi moct vyfotografovat i s pohárem.

„Určitě je to pro všechny hokejové příznivce velká příležitost uvidět pohár na vlastní oči. A pro nás hráče i další šance k tomu, abychom fanouškům poděkovali za tu velkou podporu,“ uvedl útočník Červenka.

O tuto akci jistě bude mezi fanoušky obrovský zájem. Takže abyste měli zaručeno, že se s pohárem budete moc vyfotografovat, budete k tomu potřebovat speciální kupon na focení, který vyjde v deníku Sport právě v úterý prvního června.

A pokud si chcete nechat podepsat trio šampionů na nějakou speciální fotografii, nezapomeňte si ji pochopitelně vzít s sebou.

Budete se jich moct samozřejmě zeptat i na spoustu zážitků, které během úchvatné cesty za zlatem přímo v Německu prožili. „Na tom všem je nejkrásnější to, když potom vidíme tu radost, kterou jsme fanouškům udělali,“ říká kouč Vladimír Růžička.

Pohár pro mistry světa v současnosti po Česku putuje jako Stanley Cup. „Berou si ho k sobě nejen hráči na soukromé oslavy, ale často ho ukazují i ve školách nebo školkách,“ říká Jan Černý, tiskový mluvčí hokejové reprezentace a ředitel společnosti Pro-Hockey.

Například ve středu, tedy den poté, co bude vystavený v redakci Sportu, ho asistent Josef Jandač vezme na gymnázium v Berouně. A odpoledne ho trojice slavných rodáků (Tomáš Rolinek, Petr Vampola a Petr Koukal) ukážou ve Žďáru nad Sázavou.

O trofej je pochopitelně mezi hráči i fanoušky velký zájem. Takže neváhejte a v úterý dorazte za námi do Sportu!

Čeští hokejisté se radují z titulu mistrů světa
Čeští hokejisté se radují z titulu mistrů světa

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud