8. března 2010 • 22:12

Ostuda v O2 Aréně. Slavii sledovalo 2 464 fanoušků

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Základní část hokejové extraligy byla divácky nejnavštěvovanější v historii, v prvním zápase předkola play off v pražské O2 Areně však zápas Slavie s Litvínovem sledovala tristní návštěva 2464 fanoušků.



Průměr Slavie v dosavadní části sezony byl přitom více než dvojnásobný. Tentokrát však fanoušci na tribunách chyběli podle všeho kvůli kolizi se zápasem fotbalové Slavie. Navíc obě utkání vysílala v přímém přenosu Česká televize.

"Spousta našich fanoušků má i permanentku na fotbal, takže se není čemu divit. Těžko mohou skloubit obojí, když se to kvůli televiznímu přenosu koná v jeden čas," zlobil se obchodní ředitel Slavie Ladislav Blažek.

Slavia, nebo Slavia? Je to nesmysl, zlobí se hokejisté >>>

Zástupci klubu na možný problém upozorňovali a jejich černé prognózy se nakonec naplnily. "Rozhodně z toho nejsme nadšení. Doufali jsme, že diváků přijde více," uvedl marketingový manažer Jan Kratochvíl.

Slávisté zároveň upozornili, že to není poprvé, kdy došlo k tomu, že hraje fotbalový a hokejový tým z jednoho města v jeden den. "Měst, která to tak mají, je v republice deset. Televize mohla dát fotbal v sobotu. To, že může k této situaci dojít, mohla podle vývoje tabulky tušit dlouho dopředu," řekl Blažek.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud