1. května 2019 • 05:00

VIDEO: 20 výher v řadě! Tým amerického fotbalu Znojmo Knights děkuje za podporu

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tým amerického fotbalu Znojmo Knights, který má na kontě neuvěřitelnou sérii 20 vítězství v řadě v rakouské lize, na 1. Máje „miluje a fotbaluje“. Fotbalisté děkují všem milovaným osobám, které je podporují v jejich novém videoklipu.



Knights odmítli hrát českou ligu amerického fotbalu a již třetím rokem reprezentují ČR v mezinárodní rakouské lize. Zatím nepoznali porážku a každý rok stoupají v ligovém žebříčku. Aktuálně hrají druhou divizi AFL, kde po 4. kole vedou svou konferenci a dokázali jako nováček divize zatím všechny soupeře porazit.

Aby ne, když za Znojmo hrají i dva nejlepší hráči historie amerického fotbalu v ČR, a to Josef Fuksa a Jan Dundáček.

Znojmo nehraje jen výborný fotbal, ale jejich marketingové aktivity a zápasová show jsou vyhlášené nejen v ČR. Jejich hymnu složil a narapoval Ben Cristovao, Knights jsou i druhý nejnavštěvovanější sportovní tým na Znojemsku po hokejových Znojemských Orlech. Ve Znojmě je každý zápas svátek a doprovází jej show, která začíná hodiny před zápasem.

Knights jsou amatérští sportovci a do fotbalu dávají srdce a spoustu času, tímhle klipem chtějí poděkovat především svým blízkým, kteří na ně čekají doma při hodinách příprav na sezonu, při hodinách příprav na každou zápasovou show a kteří je podporují na každém zápase.

19. května hrají Rytíři domácí zápas s podtitulem „Family day“, kde se ve fanzóně budou věnovat především zábavě pro děti. 8. června připravují Knights největší show kolem amerického fotbalu „Saturday night lights“, kdy uvidíte i spoustu kapel a zápas bude zakončen obřím ohňostrojem.

Prostě americký fotbal ve Znojmě je pojem a je třeba ho zažít na vlastní kůži. Tak neváhejte a do krásného Znojma na americký fotbal zavítejte.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud