26. ledna 2020 • 01:25

Pudilová počtvrté v řadě prohrála, bude to její konec v UFC?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Rozhodující duel skončil v neprospěch české bojovnice. Lucie Pudilová svůj sedmý zápas v UFC prohrála a připsala si tak čtvrtou porážku v řadě. Na turnaji UFC Fight Night 166 v americkém Raleigh podlehla domácí Justine Kishové na body, což může znamenat konec první Češky v nejslavnější organizaci planety. Neúspěch se tam totiž příliš neodpouští.



Další vyrovnaný souboj, další porážka. Lucie Pudilová prodloužila nepříznivou sérii, když nezvládla ani čtvrtý duel v řadě a na výhru tak čeká od února roku 2018. Už při poslední prohře s Antoninou Ševčenkovou se objevovaly spekulace, že UFC rodačku z Příbrami propustí, tehdy si ale společně s přemožitelkou připsala bonus za výkon večera, jelikož se jednalo o velmi atraktivní souboj. Teď však přišla další rána, navíc zápas publikum nudil, a tak je konec v lize snů podle všeho blízko.

Lucie Pudilová vs. Justine Kish na UFC FIGHT NIGHT 166
Lucie Pudilová vs. Justine Kish na UFC FIGHT NIGHT 166

To, že se mezi osmi stěnami klece neodehrávala žádná velká paráda, dali oběma aktérkám vědět diváci, když v průběhu střetu bučeli. Obě bojovnice se totiž velmi dobře pohybovaly, ale vysílaly pouze minimum úderů. Američanka se snažila vyvíjet na Pudilovou tlak pomocí kopů na nohu, nejpoužívanější technikou Češky byl potom kontr z přední ruky, jímž se snažila držet si soupeřku od těla.

První dvě kola byla velmi vyrovnaná, do toho třetího vstoupila lépe bojovnice z Příbrami, misky vah se ale přehouply na stranu Kishové, která si poslední pětiminutovku získala strhem na zem v samém závěru duelu.

Podle amerických rozhodčích však měla domácí válečnice převahu po celou dobu zápasu, takže ji přiřkli všechna kola. Rodačka z Cramertonu tak po dvou letech prožila úspěšný návrat do klece a může slavit. Za to Pudilovou teď nečeká klidné spaní, v nejbližších dnech si totiž možná vyslechne krutý ortel. Konec v UFC!

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud