Julius Nosko
28. ledna 2024 • 00:43

Clash of the Stars 7: Soukup vítězí, Bejr diskvalifikován. Vyhrál i Mikulášek

Autor: Julius Nosko, Marián Šustr, Martin Pešout
Vstoupit do diskuse
18
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Kuchta už může být u Haška nad čárou. Ale triko Belmondo je výsměch
Po zlatém gólu jsem nevěděl, co mám dělat, vzpomíná Hlaváč
VŠECHNA VIDEA ZDE

Turnaj Clash of the Stars 7 vyvrcholil v Praze boxerskou bitvou s podivným koncem už po necelé minutě. Jaromír Soukup, šéf televize Barrandov, vyhrál po diskvalifikaci youtubera Aleše Bejra, který ho několikrát nedovoleně hlavičkoval. Premiérovou výhru slavil v organizaci i Václav Mikulášek, jehož soupeř Patrik „Žralok“ Hübler ale zaujal houževnatostí. Favorit nakonec zvítězil na TKO ve 3. kole. Průběh večera jsme sledovali ONLINE na iSport.cz.



Za nejlepší zápas večera lze považovat duel mezi tiktokerem Danem Bayerem a motivačním infuencerem Alexem Zachem. Střetnutí němelo chybu. Ve druhém kole zvítězil na škrcení Alex Zach. Souboj ve vysoké kvalitě ukázaly i slečny, konkrétně přítelkyně promotéra Tomáše Le Syho Denisa Ryndová, která ve druhém kole na technické KO porazila Inked Dory. 

Hlavní zápas večera naplnil prognózy. Aleš Bejr svým přístupem a chováním nerespektoval soupeře a byl diskvalifikován, když hned v začátku zápasu několikrát neodovoleně hlavičkoval směrem k Jaromíru Soukupovi.

„Bylo to nečisté, trefil jsem ho každou přední ranou,“ hodnotil čtyřiapadesátiletý mediální magnát Soukup. Ten si tak při své premiéře připsal i první vítězství.

Stejně vstoupil do kontroverzní, ale oblíbené organizace i Václav Mikulášek, kterého fanoušci MMA dobře znají už z Oktagonu. Jeho soupeř ale nečekaně dlouho vzodoroval. „Baba Jaga“ nakonec potvrdil roli favorita ve 3. kole (TKO). „Žralokovi“ nicméně za výkon vyjádřil respekt. 

ONLINE PŘENOS - Clash of the Stars 7
Všechny dny
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Jaromír Soukup Jaromír Soukup Václav Mikulášek Václav Mikulášek
Obnovit
Zprávy ze dne 28. 1. 2024
13:13
28. 1. 2024
Jaromír Soukup

Přestože se na sobotním galavečeru Clash of the Stars ukázalo v kleci několik zajímavých jmen, většina fanoušků čekala především na pomyslnou třešničku této akce, kterou byl hlavní zápas mezi televizním magnátem Jaromírem Soukupem (54) a kontroverzním youtuberem Alešem “Psychopatem“ Bejrem (46). Hřeb večera však bohužel většinu sledujících zklamal, protože byl hned v první minutě ukončen kvůli diskvalifikaci. Co se v něm stalo a proč skončil předčasně čtěte ZDE>>>.

VIDEO
Video se připravuje ...
Zprávy ze dne 28. 1. 2024
12:00
28. 1. 2024
Jaromír Soukup

Hlavní zápas Clash of the Stars skončil podle očekávání. Aleš Bejr se opět nedokázal držet pravidel, když pálil hlavičkami. Jaromír Soukup tak prožil vítěznou premiéru a podle promotéra organizace dost možná také derniéru. „Nemyslím si, že bude pokračovat,“ prozradil promotér Clashe Tomáš Linh Le Sy. Zároveň řekl, že Bejra hodlá sám porazit v kleci a nastínil plány na další akci v Ostravě. Na celý rozhovor se podívejte na videu, nebo v článku ZDE>>>.

VIDEO
Video se připravuje ...
Zprávy ze dne 27. 1. 2024
0:05
27. 1. 2024
Jaromír Soukup

Jaromír Soukup v hlavním zápase vítězí. Šéf TV Barrandov vyhrává po diskvalifikaci soupeře Aleše Bejra, který ho několikrát hlavičkoval. „Bylo to nečisté, trefil jsem ho každou přední ranou,“ hodnotil čtyřiapadesátiletý mediální magnát.

Zprávy ze dne 28. 1. 2024
0:05
28. 1. 2024
Jaromír Soukup

Duel je velmi rychle ukončen diskvalifikací Aleše Bejra, který několikrát porušil pravidla a ani po zásahu rozhodčích nepřestal a Soukupa dokonce strhl na zem.

Zprávy ze dne 27. 1. 2024
23:50
27. 1. 2024
Jaromír Soukup

Jaromír Soukup je v kleci. Nastupuje Bejr.

Zprávy ze dne 27. 1. 2024
21:06
27. 1. 2024
Jaromír Soukup

Aleš Bejr před soubojem s šéfem televize Barrandov Jaromírem Soukupem..

VIDEO
Video se připravuje ...
Zprávy ze dne 27. 1. 2024
17:50
27. 1. 2024
Jaromír Soukup

Jaromír Soukup přiznal, že ho dosavadní chování soupeře Aleše Bejra překvapuje a není z něj nadšený. „Já ho neznám, já si ho nevybíral,“ prohlásil pro Blesk. Zůstává však optimistický a věří ve férový zápas. „Od toho je rozhodčí, má to být zápas v boxu, aby to korigoval. Když vidím soupeře, mám pochybnosti, jestli to pochopil,“ naráží na nejen slovní útoky "Psychopata" Bejra.

Zprávy ze dne 27. 1. 2024
11:33
27. 1. 2024
Jaromír Soukup

Jak vypadali aktéři hlavního zápasu při včerejším vážení? Zatímco Bejr přišel tradičně nabuzený a ochranka ho musela spoutat řetězy, Soukup zachoval klid. „Na zápas se těším, ale tohle mě nebaví,“ pravil šéf TV Barrandov.

Zprávy ze dne 27. 1. 2024
8:55
27. 1. 2024
Jaromír Soukup

Mediální magnát míří do klece. Šéf televize Barrandov Jaromír Soukup bude jednou z hlavních tváří dnešní show Clash of the Stars, která proběhne v pražské Sportovní hale Fortuna. V bizarním duelu s youtuberem Alešem Bejrem chce těžit ze zkušeností z boxerské dráhy (2005-2014). „Nemusíme si nic nalhávat, Soukup má umělou bilanci. Pyšnil se tituly, které nezískal nad adekvátními soupeři,“ hodnotí Vasil Ducár, jeden z nejúspěšnějších českých boxerů. Jak se dívá na Soukupovu boxerskou kariéru? Více čtěte ZDE>>>

 

 

Vstoupit do diskuse
18
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud