16. března 2021 • 12:45

Dobrá zpráva pro Velkou pardubickou, titulární partner prodloužil smlouvu

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
SESTŘIH: Toronto - Boston 1:3. Pastrňák gólem uklidnil Bruins, Maple Leafs na pokraji vyřazení
VŠECHNA VIDEA ZDE

V těžké době pro celý sport si Velká pardubická steeplechase udržela titulárního partnera i do dalších let. Slavia pojišťovna bude pokračovat v podpoře nejstaršího a nejtěžšího dostihu kontinentální Evropy. Zástupci obou stran se dohodli na pokračování spolupráce až do roku 2023 s možností opce do roku 2024.



Slavia pojišťovna je titulárním partnerem Velké pardubické od poloviny roku 2019. Při vítězství Theophila z DK iSport-Váňa v roce 2019 byl nejprestižnější překážkový dostih dotovaný 5 miliony korun. Vítěz bral dva miliony.

V loňském roce, kdy se kvůli koronavirové pandemie jel výroční 130. ročník bez diváků, byla dotace dostihu o dva miliony nižší. Vítězný Hegnus (stáj Ševců) si připsal 1 200 000 korun.

„V této skutečně nelehké době je pro nás velmi důležité, že náš silný partner s námi zůstává i nadále,“ řekl Petr Kvaš, předseda představenstva Dostihového spolku a.s. „Věřím, že i díky podpoře Slavia pojišťovny, se kterou se v průběhu spolupráce rozšířila na další projekty, se nám podaří ustát všechna úskalí této doby.“

Dostihová sezona v Pardubicích startuje 8. května zahajovacím dostihovým dnem. Po něm budou následovat čtyři kvalifikace, první je na programu 22. května. Velká pardubická steeplechase se Slavia pojišťovnou má stanovený termín na 10. října 2021.

„Velká pardubická je obrovskou českou legendou a významnou společenskou i sportovní událostí. Stejně jako Slavia pojišťovna je symbolem českého dědictví, a proto je nám ctí, že i po další roky tyto dostihy ponesou naše jméno. Partnerství jsem uzavřeli na období 2021–2023 s možností opcí do roku 2024,“ dodal Karel Waisser, generální ředitel Slavia pojišťovny. „Podporou Velké pardubické se propojily dvě ryze české a tradiční značky a tato spolupráce odráží naši úctu k českým tradicím a jako příspěvek nejen k překonání těžkého období, ale i k jejich dalšímu rozvoji do budoucna.“

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud