25. července 2016 • 04:40

Bahrajn, Rusko či Itálie? Kreuziger musí po Tour hledat nový tým

Autor: jip
Vstoupit do diskuse
0
  • Roman Kreuziger si hledá novou stájRoman Kreuziger si hledá novou stájFOTO: Bettini Photo

    Jednání o tom, kam český jezdec zamíří po letošním roce, kdy končí tým Tinkoff, stále nejsou uzavřena. „Doteď jsem měl v hlavě jenom Tour. Až po ní bude čas sednout si s manažerem. Probereme možnosti a uvidíme,“ říká český jezdec. Podívejte se na možnosti, jaké se rýsují podle složení týmů, Kreuzigrových ambicí a možností naplnit jeho představy.

  • Bahrajnský tým

    Vicenzo NibaliFoto Reuters

    Hlavním jezdcem v něm bude Vincenzo Nibali, Kreuzigrův vrstevník a někdejší parťák ze začátků v Liquigasu. Rozumí si lidsky, zůstávají spolu v kontaktu. A nově tvořená stáj bude do začátků potřebovat zkušeného závodníka.

  • Bora-Hansgrohe

    Bora láká Petera SaganaFoto EPA

    Němci mají vysoké ambice. Lákají Petera Sagana , údajně se zajímají o Rafala Majku a Tonyho Martina. Kreuziger by tam našel podobné prostředí, na jaké je zvyklý z Tinkoffu, neměl by to daleko.

  • Kaťuša

    Lídr Tour de France Chris Froome (vlevo) debatuje s Joaquimem Rodriguezem ze stáje KatušaFoto EPA

    Za odcházejícího Joaquima Rodrígueze by Kreuziger mohl být ideální variantou. Sám tvrdí, že o této možnosti nic neví, podobně se vyjadřuje ruský tým. Ale kdo ví, co se může stát, až se v srpnu otevře přestupové okno?

  • Lampre

    Japonský cyklista Yukiya Arashiro ze stáje Lampre se raduje po šesté etapě Tour de France, ve které byl vyhlášen nejbojovnějším jezdcemFoto Reuters

    Italský tým nepatří k nejbohatším, ale zároveň nemá lídra na celkové pořadí. Kreuzigrovi by v něm seděla i mentalita, v Itálii žije, domluví se.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud