27. října 2015 • 09:54

Trest za neprodloužení smlouvy: Jablonec poslal talent do juniorky

Autor: hp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nechceš prodloužit smlouvu? Tak si zahraješ leda tak za juniorku! Tuto praxi dosud uplatňoval hlavně Liberec, teď k ní sáhl i sousední Jablonec. Severočeský klub přeřadil Nermina Crnkiče do juniorky. Proč? Odmítl prodloužit smlouvu, která mu v zimě končí.



„Nermin Crnkić byl vedením klubu přeřazen do juniorského týmu. Důvodem byl především nezájem hráče prodloužit jeho stávající kontrakt, který vyprší po konci podzimní části probíhající sezóny,“ vysvětlil tiskový mluvčí Jablonce Štěpán Hanuš.

Záložník Bosny a Hercegoviny hraje v Česku od roku 2013, v české nejvyšší soutěži odehrál v zelenobílím dresu a za Znojmo dohromady 53 zápasů, ve kterých vstřelil 6 branek. V této sezoně se však v našlapané sestavě ambiciózního klubu objevil v lize pouze šestkrát a vstřelil jeden gól.

Po sérii neúspěšných výsledků to má na severu Čech nahnuté i zkušený kouč Jaroslav Šilhavý, jehož mužstvo je po jedenácti kolech až ve druhé polovině tabulky a doma v této sezoně ještě nevyhrálo. Naposledy Jablonec zachraňoval remízu 3:3 s Duklou až v poslední minutě díky spornému pokutovému kopu. Podle informací deníku Sport však kouč na 99 procent povede Tomáše Hübschmana a spol. i v dalším kole, kdy se Jablonec představí na hřišti Slovácka. Už bez Nermina Crnkiče.

CELÝ SESTŘIH: Jablonec - Dukla 3:3. Domácí zachránili bod z penalty
Video se připravuje ...

Jihlava - Jablonec: Gól Nermina Crnkiče na 0:1
Video se připravuje ...

České Budějovice - Jablonec: Gól Nermina Crnkiče
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud