Michal Kvasnica
28. ledna 2019 • 11:50

Vysněná náhrada za Haška! Do Bohemians míří Vacek z Odense

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po odchodu Martina Haška mladšího do Sparty Bohemians získali adekvátní náhradu. Alespoň co se jména a zkušeností týče. Informace serveru iSport.cz se potvrdily, do Ďolíčku na jarní hostování přichází záložník Kamil Vacek (31) z dánského Odense, o kterého se zajímala i Olomouc.



Hlavní přestupový cíl „klokanů“? Posílit střed pole. „Máme dvě typické šestky, to je Jindřišek a Švec. Pak máme nového Ljovina, který dokáže zahrát šestku a osmičku, ale teprve se to mezi námi učí, navíc byl zraněný. Filip Hašek dokáže zahrát osmičku dobře, ale určitě ještě plánujeme na tuto pozici někoho přivést. Když se nám to povede, mělo by to být OK,“ řekl iSportu minulý týden v tureckém Beleku trenér Martin Hašek starší.

Přání se mu brzy splnilo. Do Ďolíčku přišel na jarní hostování zkušený Kamil Vacek, jenž v tomto ročníku v dánském Odense pouze vysedával na lavičce.

Kamil Vacek během svého působení ve Spartě
Kamil Vacek během svého působení ve Spartě

Na svého odchovance se vyptávala i olomoucká Sigma, ale Vacek se nakonec stěhuje do Prahy. Tam půjde již o jeho druhé angažmá, neboť dříve strávil několik let ve Spartě, odkud nakoukl i do národního týmu (9 reprezentačních startů).

"Od začátku se mi líbilo jednání pana Jakubowicze a pana Držmíška. Jsem v situaci, kdy potřebuji udělat správné rozhodnutí z hlediska mé kariéry. Cítím, že právě Bohemka je pro mě teď to správné řešení," řekl Vacek pro web svého nového klubu. V minulosti působil i v Bielefeldu, Veroně, Mladé Boleslavi, Gliwicích, Maccabi Haifa či Vratislavi.

Otázkou je, zda budou mít Bohemians v tuto chvíli ještě zájem i o hostování Pavla Buchy z Plzně. 20letý mladík totiž nastupuje na stejné pozici.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud