12. dubna 2020 • 11:06

Martin Hašek nabírá směr Besiktas? Dohoda je blízko, píší v Turecku

Autor: jp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na konci března dal ve Spartě jednostrannou výpověď a už má být domluven na novém angažmá. Turecký server Fanatik píše, že záložník Martin Hašek jedná s Besiktasem Istanbul a mezi oběma stranami už mělo dojít k zásadní shodě. Zapojte se do nových diskuzí na iSport.cz. Jak na to? Více ZDE>>>



Hašek  je volný hráč a může přestoupit kamkoliv zadarmo, nicméně jeho případ o konci ve Spartě ještě bude mít dohru. Letenský klub hráčovu výpověď odmítá a otáčí se k rozhodčímu řízení na FAČR, kauzu bude posuzovat tříčlenný senát.

Spory mezi Haškem a Spartou trvaly zhruba rok, vyvrcholily záložníkovým odmítnutím odcestovat s týmem na zimní soustředění do Španělska.

Není překvapením, že Hašek míří právě do ciziny. Záložník, který na podzim v dresu Sparty odehrál šestnáct ligových zápasů, má podle svého otce Martina Haška staršího na tuzemské scéně ohromně složitou pozici. „Pro Martinovo PR na českém fotbalovém trhu je tohle celé malá katastrofa. Ale negativní je kauza i pro Spartu. Nepamatuju si, že by z ní chtěl odcházet hráč ze základní sestavy. Nesmírně špatně pro všechny strany,“ podotkl tento týden bývalý kouč Bohemians či Sparty.

Logo přestupů Fotbalové přestupy online >

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud