5. srpna 2021 • 19:00

Konec dvouleté spolupráce. Potřeboval jsem změnu, komentovala odchod opora Brute

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Necelé dva roky reprezentoval Ondřej „Crazyy“ Švec barvy Brute. V Sazka eLEAGUE se pokaždé dostal do top 5, nejlepší sezónu prožil na podzim roku 2020, kdy se svým týmem skončil čtvrtý. Jeho hru zdobí především perfektní headshoty, od dalšího splitu však bude trefovat hlavy v jiném celku. „Cítil jsem se seknutý na jednom místě,“ osvětluje Ondřej Švec důvod svého odchodu.



Patří mezi nejdéle sloužící hráče v historii Brute. Jen málokterý hráč reprezentoval tuto přední českou organizaci tak dlouho, jako právě Crazyy. Jeden z headshot masterů česko-slovenské scény teď jde o dům dál.

„Na moje časy v Brute budu vzpomínat krásně. Potkal jsem spoustu lidí, mám spousta zážitků,“ říká bezprostředně po oznámení 18letý střelec. „Byl to taky první tým, ve kterém jsem byl fulltime, a toho všeho si velice vážím a děkuji Brute za vše,“ dodává Ondřej Švec.

Jediné, co může Crazyyho po odchodu z Brute mrzet, je fakt, že během svého působení nedosáhl na jediný triumf (nejblíže byl na ESL Nationals Česko a Slovensko - Season 2 - druhé místo).

A co čeká mladého hráče dál? „Momentálně pokračovat v mém skoro každodenním streamování, kde se stále budu zlepšovat herně, ale taky bavit lidi,“ plánuje Crazyy. „Pokud by se ale objevila nabídka od týmu, určitě ji zvážím. Moje motivace ke kompetetivnímu hraní stále zůstává,“ ujišťuje Švec.

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud