11. května 2022 • 14:30

PGL Major: Třetí vstupenku na Legends Stage má Team Spirit. Astralis je na hraně vyřazení

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dalšími zápasy pokračuje v belgických Antverpách PGL Major. Team Spirit se střetl s borci z Astralis, kteří jako devátý tým žebříčku HLTV byli jasnými favority. Narodilo se ale překvapní. Ruská organizace zvítězila 2:0 a postoupila tak společně s Vitality a G2 Esports do další fáze turnaje. Astralis po nevýrazných výkonech budou bojovat o holé přežití. A na jaké další zápasy se můžeme těšit?



Na našem twitch kanále vám živě nabízíme streamy ze zápasů PGL Major. Zařadili jsme duel forZe s Outsiders a ENCE s Bad News Eagles. Zápasy hrané na dvě vítězné mapy komentuje Shadye a Jafress.

Astralis zatím mají na Majoru vyrovnanou bilanci dvou výher a dvou porážek. Ve čtvrtek je tak bude čekat ve fázi hrané swiss formátem zápas o všechno. Dánská sestava už si nebude moci dovolit padnout.

To Rusové z Team Spirit už se mohou pomalu připravovat na Legends Stage. Tam se kromě postoupivší osmičky z Challenger Stage mezi sebou popere i osm týmů, které byly do této části Majoru nasazené. Těšit se můžeme i na dva nejlepší celky planety - FaZe Clan Natus Vincere (NAVI)

Z dnešních zápasů postoupí do Legends Stage ještě vítězové duelů forZe vs. Outsiders ENCE vs. Bad News Eagles (BNE)Nad propastí naopak stojí slavný americký tým Liquid, který musí vyhrát dva zápasy v řadě. To samé čeká celky z TOP 30 HLTV MIBRComplexity Eternal Fire

 

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud