7. listopadu 2022 • 07:50

IEM Rio: FaZe v turnaji končí. Odpovědnost beru na sebe, hlásí kapitán karrigan

Autor: Kateřina Sauerstromová
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Dallas - Vegas 2:1. Faksa rozhodl o postupu
SESTŘIH: Slovácko - Sparta 2:4. Letenští jsou o krok blíž k titulu, zářil Kuchta
VŠECHNA VIDEA ZDE

Šampioni z PGL Majoru v Antwerpách a první tým světového žebříčku byl eliminován. Po překvapivé prohře s Bad News Eagles se FaZe loučí s IEM Rio 2022.



Nečekaná volba

Zápas překvapivě odstartovala mapa Vertigo, na které hrál FaZe naposledy v dubnu během ESL Pro League. V neobvyklém prostředí se pětce pod taktovkou zkušeného karrigana nepodařilo zvítězit a na Vertigu tak FaZe prohrál v prodloužení 16-19. “Vertigo jsme před Majorem intenzivně trénovali. Měli jsme ho skoro v kapse,” okomentoval ojedinělou volbu kapitán karrigan.

Hladký průběh přinesl pick FaZe v podobě Nuke. Úřadující šampioni si vytvořili pohodlný náskok, který kosovský tým neměl šanci dohnat. Po rychlé výhře 16-8 se zdálo, že se FaZe dostal do hry a decider na Mirage si zkušeně pohlídá, následovalo ale překvapivé drama.

Chyba nebyla v mapě

Začátek třetí mapy vypadal pro FaZe slibně a z defenzivní CT strany si z první půle tým odnesl pohodlný náskok 11-4. Bad News Eagles si ale pohlídali start druhé části, zvítězili v prvním pistolovém kole a začala tak opětovná tahanice, se kterou si až v prodloužení lépe poradili Bad News Eagles.

“Jako bychom to nebyli my. Myslím, že bychom dnes zbytečně ztráceli kola i na jiných mapách, dnes to o nich nebylo,” odmítl karrigan svést vinu na špatný výběr map. “Zas a znovu, zodpovědnost beru na sebe,” dodal.

Zdroj: HLTV.org

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud