27. března 2020 • 17:42

Brute oznámil nový tým v Dotě, koučem sestavy bude legendární JohnnyCryptoN

Autor: tej, tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Svou sestavu v počítačové MOBA hře Dota 2 má nově i tým BRUTE. Angažoval pětici hráčů, kterým se již podařilo probojovat do finálové kvalifikace Sazka eLEAGUE, ještě pod názvem backstabbed boys. Koučovat je navíc bude legendární český „dotař“ Patrik „JohnnyCryptoN“ Hagara.



„Díky Dotě jsem se dostal k esportu. Navíc jsem velký fanoušek JohnnyCryptoNa, vždycky jsem chtěl hrát Dotu s tak klidnou hlavou, jako on. Jsem neskutečně rád, že přijal nabídku přidat se k nám, a že nám všem, jeho fanouškům, dal naději na jeho comeback na Dota scénu. Bez něho nebude CZ&SK Dota scéna nikdy kompletní,” prozradil majitel BRUTE Petr Andrýsek důvody, proč se rozhodl angažovat právě Hagara.

BRUTE tak plánuje být velkou konkurencí týmu Sampi, který rovněž oznámil ambiciózní sestavu na Dotu. Za cíl plánuje Sazka eLEAGUE ovládnout.

„Dota kariéru jsem ukončil na vrcholu jako jeden z nejlepších hráčů na scéně, abych následoval svoje sny stát se profesionálním hráčem pokeru. Hru jsem miloval, ale nečekal jsem, že se do ní ještě někdy vrátím. Dostal jsem nabídku coachovat jeden z nejlepších a jediných českých týmů a připravit je na zápas s potenciální konkurencí v turnaji, s týmem Sampi. Saberlight se proslavil hlavně proto, že po mém odchodu do Dota důchodu vzal moje prověřené strategie, jako vytváření prostoru pro tým a 0:7 Timber offlane, a ještě je vylepšil. V tomhle turnaji mu ukážu, že se z žáka mistrem ještě nestal,” dodává manažer a trenér Patrik „JohnnyCryptoN“ Hagara.

Pod sebou bude mít pětici zkušených hráčů, kteří se už nyní pyšní zajímavými úspěchy. Jsou trojnásobnými mistry české Dota ligy, ovládli StarLadder AM ligu, dostali se do finále World Cyber Games 2019 a spousty dalších týmových i individuálních úspěchů.

Sestava:
Pavel “hEmy” Absolín - carry
Jakub “Huty“ Huták - mid
Marek “Tipek” Rytíř - offlane
Oliver  “oli” Šimon - support
Jan “PaloKy” Blažek - hard support

Patrik “JohnnyCryptoN” Hagara - manažer a trenér

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud