21. září 2020 • 13:25

OG mají nový přírůstek, Topson se stal ve svých 22 letech otcem

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jeden z nejlepších světových hráčů a dvojnásobný mistr světa Topias "Topson" Taavitsainen se ve svých 22 letech stává otcem.



Topsonova dcera se narodila 17. září. Jeho rodina i přátelé drželi vše v tajnosti, po narození se však rozhodli šťastnou novinku sdělit i veřejnosti. Topsonova žena vydala na svém instagramovém profilu příspěvek, kde se podělila i o pár detailů.

„Chvála Bohu. Po devíti měsících úžasného a vyčerpávajícího těhotenství můžeme konečně spatřit naši malou princeznu. Rozhodli jsme se některé věci držet v tajnosti a velmi se omlouvám, že jsme těhotenství popírali. Chtěla jsem, aby to vědělo jenom pár lidí. Těhotenství rozhodně nebylo jednoduché, ale můj manžel, rodina a přátelé mi tím pomohli projít. Chtěla bych jim poděkovat.“ - Riina Azalea Taavitsainen

Gratulujeme oběma rodičům a přejeme jim hodně štěstí. Topson pochází z veliké rodiny, má čtyři mladší a sedm starších sourozenců. V budoucnu uvidíme, zda i on sám bude mít takto velkou rodinu. Třeba jednou i jeho dceru uvidíme soutěžit v Dotě či jiném esportovém titulu, genové predispozice má výborné.

K radostné události se vyjádřil i úřadující mistr světa. Prohlásil, že má dceru a že s manželkou nemohou být šťastnější. Dále píše o klidném porodu a že svou dceru velmi miluje.

Topson není prvním profesionálním hráčem Doty, který už má dítě. Rozhodně je ale jedním z nejmladších. Otcem je rovněž i legenda čínské scény Xiao8 nebo filipínský matador Kuku.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud