5. března 2021 • 12:56

Ruská hvězda RAMZES666 se vrací na scénu Dota 2 s novým týmem

Autor: Michal Mašika
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Roman „RAMZES666“ Kushnarev se po několika měsících vrací na profesionální scénu s CIS stackem Dota Team.



RAMZES666 naposledy hrál v týmu Just Error s hvězdami CIS scény a legendárním midlanerem Sumailem. Po neúspěšném tažení v druhé sezóně EPIC League, kde se celek propadl až do nižší divize, se tým rozpadl. Od té doby bylo možné Ramzese vidět pouze na evropském MMR žebříčku, zabýval se totiž více byznysem. Zahrál si například v další reklamě, tentokráte propagoval ruskou telekomunikační společnost a její produkty.

Samotní organizátoři soutěže EPIC League S3 oznámili na svém twitterovém účtu, že místo týmu No Techies do ligy nastoupí Dota Team. V něm se nachází kromě Ramzese i jeho bývalý týmový kolega Solo nebo dřívější kapitán týmu Empire fn.

Ačkoli je na papíře sestava velmi silná a rozhodně má na postup ze skupinové fáze, hned první utkání proti týmu Spirit prohrála vcelku jednoznačně. V dalším kole je čekají VP.Prodigy. Aby postoupili do play-off a mohli zabojovat o prize pool v hodnotě 85 tisíc dolarů, musí vyhrát tři zápasy z maximálních pěti.

Stále se ještě neví, zda je složení celku Dota Team pouze jednorázová záležitost, nebo jestli se bude účastnit i druhé DPC sezóny. Pokud se bude týmu dařit, je pravděpodobné, že ho uvidíme i v CIS DPC lize.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud