5. března 2021 • 10:19

Striptérky na bootcampu? I tak se dá trénovat CS:GO, GROND vyřadili Fnatic

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bootcamp. Pětice hráčů se dny soustředí na řádný trénink, utužuje týmové vztahy, zdokonaluje se. Tak většinou probíhají soustředění esportových týmů. GROND však pojali svůj bootcamp trochu jinak. O zábavu se totiž staraly striptérky, celou akci streamovala ruská organizace na Twitchi. Podle čtvrtečního výsledku však tento tvrdý trénink funguje. GROND se postarali o obrovské překvapení, z DreamHack Masters kvalifikace vyřadili Fnatic.



Fnatic jsou v posledních měsících v obrovských problémech. Tým, který se v minulém roce objevil na úplném vrcholu světového žebříčku, nyní padá do hlubin mimo Top 20. Ani příchod mladé naděje Jacka „Jackinho“ Mattssona celku nepomohl, poslední rána přišla během otevřené kvalifikace na DreamHack Masters Spring.

Legendární organizace podlehla 81. týmu světa. Ruská skvadra GROND byla na Trainu nad síly Švédů, ti se tak na DreamHack nepodívají.

Organizace GROND však CS:GO komunitu více než svým úspěchem překvapila svými bootcampy. Striptérky s hráči na streamu, to se jen tak nevidí. „Už víme, co potřebujeme,“ vtipkoval Patrik „Zero“ Žúdel.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud