16. října 2022 • 23:50

PUBG: Dostihy o 300 tisíc korun! V první osmičce postupujících do Grand Finále vyčnívají SHEESH

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

SHEESH, kteří v minulém splitu zvítězili ještě jako ENTEPRISE, otočili vývoj víkendového finále STAGE I a poskočili na první místo. Druzí jsou Koblížci, které zastupuje sestava SKADE. Jakých dalších šest týmů se podívá do Grand Finále?



SHEESH, kde pálí ostrými Freekill, dedrix, jANNY a Grendys, si dokázali během druhého hracího dne finále hraném na bo10 vytvořit solidní náskok. Druzí SKADE, alias Knedlíčci v čele s Nowikkem rovněž překonali stobodovou hranici, na první ex-ENTEPRISE ztratili ale jedenáct bodů.

Pak máme menší propad a bronzoví Fadee PUBG, kteří se stali skokany STAGE I. Zatímco kvalifikaci zakončili na 11. místě, teď se dostali na podium a můžou se už pomalu připravovat na bitevní vřavu o 300 tisíc korun! 

Dalšími postupujícími jsou Tři a půl chlapa, kteří se během neděle vtěsnali před ostravskou Cryptovu, dobře známou profesionální organizaci, jež má minimálně medailové ambice v Grand Finále PUBG Sazka eLEAGUE.

Štěstí se usmálo ještě na trio týmů Cucurru, NecroRaisersBella Ciao. Týmy za nimi budou muset hledat šanci ve STAGE II. 

Překvapivě padlí: do srodka a Imperishable Clan

Na první nepostupové pozici skončili GLORE. Formu nenalezla ani "kometa" minulého splitu, tým do srodka. Ta se tak tak dostala vůbec do finále. 16. místo z kvalifikace ale vylepšila v bo10 jen o šest pozic. Smutný příběh týmu, který v předchozím splitu v Grand Finále bral 7. místo. 

V tomto kontextu ještě větší hořkost v ústech musí mít klan Imperishable. Ten se umístil v prvním "game changer" PUBG splitu roku 2022 dokonce na 5. místě. Teď ale skončil daleko za postupem mezi smetánku - až třináctý. Vykoupit se může ve STAGE II, jejíž kvalifikace začíná už v úterý 18. října

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud