22. srpna 2015 • 11:44

Dánský mistr dál loví v Česku: Nevyšel Kadlec, chtějí Nováka

Autor: jp, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Lákavé rybky plavou v českém fotbalovém rybníce. A v Dánsku to dobře vědí, tamní mistr FC Midtjylland si zkouší namluvit elitního obránce Jablonce Filipa Nováka. Bude uchazeč o základní skupinu Evropské ligy úspěšnější než v případě exsparťana Václava Kadlece?



Být obránce a dát za ligovou sezonu jedenáct branek, to snad ani nejde, aby si takového hráče nikdo nevšiml. Filip Novák se v minulém ročníku pasoval do role falešného střelce, který útočí zezadu. A podle zákulisních informací má 25letý bek Jablonce skutečně velmi blízko k odchodu do zahraničí.

Zájem se prý odvíjí z Dánska, údajně z mistrovského Midtjyllandu, který se nedávno konkrétně ucházel i o útočníka Václava Kadlece, který se po konci hostování ve Spartě vrátil do Frankfurtu. Přestupová jednání mají být v pokročilém stádiu, o Novákově odchodu se může rozhodnotu brzy.

Dánský mistr ve čtvrtek rozehrál svůj boj o postup do základní skupiny Evropské ligy, na hřišti Southamptonu vydřel slibnou remízu 1:1. Ve stejné fázi Jablonec prohrál na Ajaxu 0:1.

 

 

 

 

 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud