30. prosince 2015 • 04:40

TOP 10 videí Synot ligy: Prsa venku, Limberský i kulišárny Příbrami

Autor: iSport.cz, TV iSport
Vstoupit do diskuse
0
  • TOP 10 videí Synot ligyTOP 10 videí Synot ligyFOTO: Koláž iSport.cz

    Fotbalová Synot liga přinesla v roce 2015 mnoho zajímavých událostí. Pouze na webu iSport.cz jste po celý rok mohli sledovat kompletní program přímých přenosů i všechny nejzajímavější momenty a sestřihy zápasů. Nejvíce oslnily kulišárny Příbrami při standardních situacích nebo odhalená fanynka Sparty. Mezi nejemotivnější video patřilo to s oslavami titulu Plzně, který hráči Viktorky věnovali těžce nemocnému spoluhráči Mariánu Čišovskému. Připravili jsme pro vás přehled deseti nejsledovaněších videí Synot ligy za rok 2015.

  • 10. místo: Rozhodčí byl proti kulišárně Příbrami z rohu. Proč?

    Prohrávali už 0:3, tak chtěli soupeře alespoň nachytat na švestkách a trochu si spravit náladu. Fotbalisté Příbrami v Liberci zkoušeli slavnou „Otepkovu rohovou fintu“, nicméně tentokrát provedení hravých Středočechů pokulhávalo a sudí Karel Hrubeš jim dokonce výhodu standardní situace vzal. Vyřešil to správně, protože Hnaníček sice dostrkal míč na místo nohou, zároveň na něj však sahal rukou. A právě rukou se Hnaníček podle opakovaného záběru dotýkal naposledy, nebylo vidět, že by do balonu jakkoliv štrejchnul, když od něj odbíhal.

    Proč sudí nedovolil Příbrami kulišárnu z rohu? Sehráli to špatně
    Video se připravuje ...

  • 9. místo: Panenkovská penalta Milana Baroše na 2:1

    Bývalý útočník Baníku Ostrava Milan Baroš pobavil v utkání s Libercem (3:3) všechny fanoušky. Kanonýr domácích zvyšoval na 2:1 z penalty, kterou proměnil ve stylu Antonína Panenky. Hostující gólman neměl nárok.

    Ostrava - Liberec: Panenkovská penalta Milana Baroše na 2:1
    Video se připravuje ...

  • 8. místo: Gól brankáře Zlámala z 92. minuty na 2:2

    Vypadalo to jako tah zoufalství. V nastaveném čase si brankář Bohemians Zdeněk Zlámal naběhl na rohový kop a pokusil se vyrovnat. Nepodařilo se, přišla však druhá šance. A tu proměnil! Jeho "klokani" si pak odvezli z Julisky remízu 2:2, i když s Duklou prohrávali 0:2. "Splnil se mi sen," rozplýval se střelec brankář po zápase.

    Dukla - Bohemians: Gól brankáře Zlámala z 92. minuty na 2:2
    Video se připravuje ...

  • 7. místo: Gól Limberského na 0:1. Slavil kontroverzně jako řidič!

    V pátek si sypal popel na hlavu, v neděli si neodpustil kontroverzní oslavu gólu. Obránce Plzně David Limberský potvrdil, že prožívá týden plný zvratů. Ve čtvrtek opilý naboural své luxusní bentley, vyhrožoval policistům, následně dostal od klubu milionovou pokutu a přišel o funkci kapitána. Když poslal mistrovský tým do vedení v 10. minutě, rozběhl se od branky a napodoboval točení volantem. Podívejte se, jak se celá situace seběhla.

    Příbram – Plzeň: Gól Limberského na 0:1. Slavil kontroverzně jako řidič!
    Video se připravuje ...

  • 6. místo: Strkanice mezi Petrželou a Rezkem skončila hlavičkou

    V utkání Příbrami s Plzní (0:4) se do konfliktu dostali bývalí spoluhráči Milan Petržela a Jan Rezek. Škádlení vyvrcholilo střetem hlav soupeřů.

    Strkanice mezi Petrželou a Rezkem skončila hlavičkou
    Video se připravuje ...

  • 5. místo: Fanynka ukazuje prsa při rohu Sparty

    Jak motivovat své borce? Možností je celá řada. Jedna ze sparťanských fanynek to během utkání v Mladé Boleslavi pojala opravdu stylově. Při zahrávání rohovového kopu v podání hostujícího Bořka Dočkala totiž ukázala do televizních kamer prsa.

    Mladá Boleslav - Sparta: Fanynka ukazuje prsa při rohu Sparty
    Video se připravuje ...

  • 4. místo: Zlínský brankář Holý rozběsnil kotel Baníku a spustil peklo

    Co rozpoutalo běsnění fanoušků Baníku ve Zlíně? Prý chování brankáře Tomáše Holého, jehož loket se svezl po hlavě protihráče a nejvyšší muž Synot ligy (206 cm) pak vrhnul nebojácný pohled na tribunu s „rowdies“. „Slyšel jsem, že provokoval,“ prohlásil kouč hostů Radomír Korytář. „Tak to nebylo,“ oponoval Holý po zápase, který byl na dvacet minut přerušen.

    Zlín - Ostrava: Brankář Holý škádlil kotel Baníku, ten rozjel peklo
    Video se připravuje ...

    Zlín - Ostrava: Brankář Holý sejmul pěstí Baníkovce a spustil divočinu
    Video se připravuje ...

  • 3. místo: Teatrální pád Davida Lafaty ve vápně Teplic a Dočkalova penalta

    O hubené výhře Sparty nad Teplicemi 1:0 v 21. kole Synot ligy rozhodla proměněná penalta Bořka Dočkala po teatrálním pádu Davida Lafaty ve vápně. Tato situace rozpoutala vlnu nevole, útočníka Sparty odsoudil i Milan Baroš nebo expert Luhový. "Nebylo to správné, nejsem na to pyšný," komentoval situaci kanonýr. 

    Sparta - Teplice: Pád Davida Lafaty a penalta Bořka Dočkala na 1:0
    Video se připravuje ...

  • 2. místo: Titul Plzně pro Čišovského. Obránce bojující s nemocí přišel na pódium

    Na západě Čech mohli jásat. Fotbalisté Plzeň po výhře s Jihlavou (2:0) získali dvě kola před koncem sezony jistotu ligového titulu. Přesto se objevily i slzy. Bezprostřední oslavy po konci utkání přinesly obrovsky silný moment. Na mistrovské pódium jako poslední přišel i Marián Čišovský, dlouholetý plzeňský obránce bojující s vážnou nemocí. Titul věnovali jeho bývalí spoluhráči právě jemu…

    Titul Plzně pro Čišovského. Obránce bojující s nemocí přišel na pódium
    Video se připravuje ...

  • 1. místo: Příbramský SUPERsignál při penaltě! Pilík míč přistrčil Bednářovi

    Příbram bavila fanoušky Synot ligy zajímavými signály. Proti Teplicím si svěřenci Pavla Tobiáše připravili skvělý trik při penaltě, kterou Tomáš Pilík rozehrál Romanu Bednářovi. Rozhodčí ale neměl gól uznat, protože Bednář vběhl do pokutového území dříve, než měl. Video s lišácky rozehranou penaltou však bylo nejsledovanějším za rok 2015!

    Příbramský SUPERsignál při penaltě! Pilík míč přistrčil Bednářovi
    Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud