24. července 2023 • 13:14

Klokan a kůň v symbióze: Perfektně uklizeno a pozvání do budoucnosti

Autor: vmn
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na hřišti rivalové v boji o body, jenže boj mezi Bohemians a Pardubicemi přechází hned za autovou čarou ve vzájemný respekt. Dokazuje to nejen „družba“ mezi fanoušky, ale i kontakty mezi kluby. Východočeši po prohraném zápase zveřejnili vzkaz, který jim Pražané nechali.



„Děkujeme Bohemians za vzkaz ve vzorně uklizené šatně po sobotním utkání,“ napsali Pardubičtí na sociální sítě po sobotní porážce. Klokani totiž nechali o víkendu čisté nejen bodové konto svěřenců Radka Kováče, ale i určený prostor v zázemí.

Už to není samozřejmost, v Česku i v zahraničí se stává, že dá po zápase práci uvést šatnu hostí do původního stavu. V minulé sezoně se řešil třeba nepořádek, který nechali sparťané v Plzni.

A onen vzkaz? Možná obsahoval i trošku v dobrém míněné závisti. Východočeši totiž hrají na zbrusu novém stadionu, kam se přesunuli po letech podnájmu právě v Ďolíčku. Teď se role otočily, protože ikona Vršovic dál chátrá.

„Děkujeme, máte krásný stadion. Jednou vás pozveme na nový Ďolíček,“ podepsali se „klokani“ v čele s trenérem Jaroslavem Veselým, který jako Východočech sleduje stavby nových stadionů ve svém kraji, ale ne v působišti.

„Víme všichni, že Ďolíček je na hraně první ligy, takže čekat, že ho schválí do Evropy, bylo zbožné přání. Stáváme se klubem, který bude mít největší problémy s infrastrukturou,“ uvědomuje si během balení na předkolo Konferenční ligy, jeho odvetu bude muset hrát na Letné. Pražský primátor Bohuslav Svoboda nedávno slíbil konkrétní kroky do půl roku, i tato lhůta se pomalu blíží.

FK Pardubice Vše o klubu ZDE Bohemians Praha 1905 Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud