9. června 2023 • 23:40

Finále KL ONLINE: Barákova první slova. Cítím se ještě hůř, napsal

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
49
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Dvacet let od titulu Baníku. Získali jsme ho díky fanouškům, vzpomíná Laštůvka
První Čech, který prorazil Nadalovu antukovou auru: Lehečkův úžasný večer
VŠECHNA VIDEA ZDE

Velký fotbalový svátek v Praze skončil! Stadion v Edenu hostil finále Konferenční ligy mezi West Hamem s Fiorentinou s českými reprezentanty na obou stranách, Prahu zaplavili fanoušci z Anglie i Itálie. Z vítězství se radují Angličané, kteří brankou Jarroda Bowena v 90. minutě rozhodli o vítězství Hammers 2:1. Sledujeme pozápasové reakce i oslavy vítězů s fanoušky ve východním Londýně ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Finále Konferenční ligy v Praze
9. 6. 2023
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Fiorentina Fiorentina West Ham West Ham
Obnovit
Zprávy ze dne 9. 6. 2023
23:37
9. 6. 2023
Antonín Barák

Antonín Barák stále těžce kouše středeční porážku v Edenu. V pátek večer sdílel na Instagramu fotku, jak zklamaně leží po utkání na zemi. K tomu připojil emotivní vzkaz, vyjádřil se vůbec poprvé od prohry s West Hamem. „Dnes se cítím hůř než ve středu po zápase. Porážku jsem ještě nedokázal vstřebat. Mým největším snem bylo, abych zvedl pohár u mě doma a pro fantastický tým, jako je Fiorentina!" začal český záložník. „Každopádně jsem hrdý, hrdý na celý tým, na všechny lidi z Florencie. Prezentovat tým jako Fiorentina v mé zemi je šílená věc, snil jsem o tom jako dítě, že se mi něco takového může stát. Děkujeme za krásnou sezonu! Ještě jsem neukázal ani 70 % svých dovedností, ale časem všechno přijde," napsal Barák, který je momentálně v Česku.

Zprávy ze dne 9. 6. 2023
11:59
9. 6. 2023
Vladimír Coufal

Vladimír Coufal sdílel na Twitteru videa z bouřlivých oslav. Až o den později. „Dobré ráno Hammers. Jednoduše. Včera jsem ztratil slova, když jsem vás viděl. Do včerejška jsem nevěděl, co znamená být Claret and Blue. Vaše vášeň, obětavost a životní styl jsou teď i moje," sdělil fanouškům.

Vstoupit do diskuse
49

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina H
Články odjinud


Články odjinud