19. července 2021 • 12:14

Sparta a vstup do Evropy? Experti jsou opatrní, budou padat góly

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Olomouc - Sparta: Krejčího hlavička jako kulka za Stoppenova záda, 0:2!
Hradec Králové - Slavia: Zmrzlý předběhl Harazima a zvyšuje na 2:0 pro sešívané
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Sparty jako první český zástupce vstupují do nové sezony, když je čeká úvodní zápas druhého předkola Ligy mistrů. Pražané se představí v úterý večer od 20:30 na hřišti Rapidu Vídeň a fanoušci, kteří nemohou do Rakouska s týmem cestovat jsou hodně zvědaví, jak si borci v rudých dresech povedou. „Mezi tipéry převládá spíš optimismus, skoro polovina věří, že Sparta ve Vídni vyhraje a sází kurs 3,18:1,“ říká Markéta Světlíková, tisková mluvčí Chance.



Domácímu Rapidu důvěřuje skoro třetina tipérů (32 procent) a má na tiketu jedničku za kurz 2,30:1, zbývající jednadvacet procent sázkařů předvídá, že duel nebude mít vítěze (3,63:1). „I když se ještě nerozehrál ani první duel, sází se hodně na postup Sparty v kursu 1,60:1,“ tvrdí Světlíková, že tipéři věří tentokrát předsezonním vyhlášením z Letné, že klub chce v nejvyšší soutěži konkurovat Slavii a druhé housle nechce hrát ani v Evropě.

Utkání by rozhodně nemělo nabídnout nudnou podívanou, také Rapidu na vstupu do Evropy. A měly by nejspíš padat i góly. To, že padnou nejméně dva, by mělo být skoro tutovkou. Nasvědčuje tomu kurs 1,23:1. „Oblíbená je i sázka, že každé z mužstev dá jeden a více gólů v kursu 1,55:1, že padnou v utkání nejméně tři branky se sází v kursu 1,71:1,“ dodává Světlíková.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud