22. dubna 2021 • 22:24

Zlatan chce pálit v Itálii i po čtyřicítce! S AC prodloužil o jeden rok

Autor: ČTK, jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hvězdný útočník Zlatan Ibrahimovic prodloužil smlouvu s AC Milán i na příští sezonu, během níž oslaví už 40. narozeniny. Podle italských médií si švédský fotbalista díky ročnímu kontraktu opět vydělá sedm milionů eur.



Ibrahimovic se na San Siro vrátil loni v lednu. Za AC nastupoval už v letech 2010 až 2012 a v roce 2011 mu pomohl k zatím poslednímu mistrovskému titulu. V této sezoně dal ve všech soutěžích 17 gólů, a přestože měl kvůli zdravotním problémům několik vynucených přestávek, je nejlepším střelcem týmu. AC patří v tabulce italské ligy druhé místo.

Dobré výkony v Miláně mu letos vynesly návrat do švédské reprezentace po téměř pěti letech. V minulosti sbíral úspěchy také s Interem Milán, Juventusem, Barcelonou, Paris St. Germain, Manchesterem United a Ajaxem. Před návratem do Milána strávil dva roky v zámořské lize MLS, kde oblékal dres Los Angeles Galaxy.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud