12. září 2013 • 09:02

Vítej, kámo! Balea na tréninku v Realu čekal jako první Ronaldo

Autor: jon, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přivezli poklad. Nikoliv truhlici plnou drahých diamantů, ale nejdražšího muže s kopačkami na světě. Gareth Bale už trénuje v Madridu, za Real by měl v sobotu odehrát první zápas. V tréninkovém centru se velšskému střelci dostalo vzácného přivítání. Jako první u parkoviště čekal Cristiano Ronaldo, největší kápo hvězdného týmu.



Přestoupit za rekordních 100 milionů eur do Realu Madrid není jen tak. Garetha Balea sledují kamery na každém kroku. Při příletu na letiště, cestě na hotel, na prvním tréninku. Vše je doprovázeno obrovským zájmem fanoušků, kteří se nemůžou dočkat velké posily.

Balea jistě potěšilo jedno sympatické gesto. Poté, co dorazil do tréninkového centra klubu, čekalo ho milé přivítání. Na parkovišti ho vyhlížel Cristiano Ronaldo!

"Čau, jak to jde?" začal konverzaci s CR7 velšký reprezentant. "Vítej chlape," odpověděl Ronaldo a podal novému parťákovi pravici. "Všechno v pohodě?" "Jasný, a ty?" "Taky," zakončil rychlé uvítání Bale.

Ronaldo pak ještě zdvihl palec nahoru, poté oba hráči zmizeli v kabinách. Uvítací ceremoniál má znamenat jediné. Že dvě největší hvězdy si nebudou v šatně konkurovat, nýbrž spolupracovat a společně dělat všechno pro úspěch.

Bale si ještě potřásl pravicí s trenérem Ancelottim, poté nafasoval výbavu a vyběhl na hřiště. Spouště foťáků cvakaly, kamery točily každý Baleův pohyb. Třiadvacetiletý ostrostřelec se na trávníku potkal také s Lukou Modričem, bývalým parťákem z Tottenhamu.

Real zkrátka uvedl další hvězdu. Všichni čekají jediné. Góly, krásné akce a spousty jedinečných momentů rychlonohého leváka. První šanci bude mít Bale v sobotu proti Villarealu, kde nejspíš proběhne jeho zápasová premiéra.

Gareth Bale po příletu do Madridu, kde ho čekal první trénink s týmem
Gareth Bale po příletu do Madridu, kde ho čekal první trénink s týmem

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud