5. března 2014 • 10:25

Chceš míč? Nedám! Drzý podavač zdržoval a naštval Ronalda

Autor: bk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Fotbalová megastar, před kterou se klaní celý sportovní svět. Mladíky z konkurenčního Atlétika Madrid ale Cristiano Ronaldo příliš nedojímá. Stačí se podívat, co si k ikoně "bílého baletu" dovolil podavač míčů.



Na stadionu Atlétika Madrid zažívá Cristiano Ronaldo často krušné chvilky. V únorové odvetě Španělského poháru ho domácí fanoušci trefili zapalovačem do hlavy kvůli údajně nasimulované penaltě.

V nedělním šlágru španělské ligy (2:2) Ronalda pořádně dopálil domácí podavač míčů. Útočník Realu k němu přispěchal a jasným gestem naznačoval, aby mu hodil míč.

Mladý klučina ale jen rozhazoval rukama a balon držel stále u sebe. Když k němu Ronaldo vystartoval, podavač míč zahodil úplně někam jinam a ještě se spokojeně usmíval.

CR7 se asi musel hodně držet, aby nepřeskočil reklamní bariéru a drzého kluka nečapl pod krkem. Jeho chování totiž bylo hodně za hranou. Ronaldo odpověděl nejlepším možným způsobem - vyrovnal na 2:2 a zajistil svému týmu bod.

Před rokem na podavače míčů vypěnil Eden Hazard. Rychlonožku z Chelsea vyprovokoval sedmnáctiletý syn jednoho z majitelů Swansea. Ten se už před utkáním na Twitteru chlubil tím, že v zápase bude schválně zdržovat.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud