19. května 2023 • 09:40

Soupisky na MS v hokeji ONLINE: Smůla pro Německo, Grubauer nedorazí

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vrcholná akce hokejové sezony je v plném proudu. Na mistrovství světa ještě trenéři do poslední chvíle řeší, jak mužstva ještě posílit. V ONLINE článku iSport.cz se podívejte, s jakými výběry vyrážejí na šampionát Česko a ostatní země a na které hráče ještě případně čekají.



ONLINE PŘENOS - Nominace na MS v hokeji 2023
17. 5. 2023
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Česko Česko Dánsko Dánsko Finsko Finsko Francie Francie Kanada Kanada Kazachstán Kazachstán Lotyšsko Lotyšsko Maďarsko Maďarsko Německo Německo Norsko Norsko Rakousko Rakousko Slovensko Slovensko Slovinsko Slovinsko Švédsko Švédsko Švýcarsko Švýcarsko USA USA
Obnovit
Zprávy ze dne 17. 5. 2023
10:00
17. 5. 2023
Německo

Hvězdný útočník Leon Draisaitl německou hokejovou reprezentaci na mistrovství světa v Tampere a Rize neposílí. Vedení národního svazu se snažilo zařídit start sedmadvacetiletého hráče poté, co Edmonton vypadl z bojů o Stanleyův pohár. Dnes ráno ale Němci oznámili, že druhý nejproduktivnější hráč základní části NHL na šampionát nepřiletí. „Jeho účast na mistrovství světa není v nejbližší době možná,“ řekl sportovní ředitel německého svazu Christian Künast agentuře SID. „Po 92 zápasech NHL, včetně dvou náročných sérií v play off, teď prostě potřebuje čas na odpočinek,“ uvedl Künast, který s Draisaitlem jednal.

Zprávy ze dne 17. 5. 2023
8:05
17. 5. 2023
Švédsko

Na mistrovství světa ještě nenašli přemožitele, přesto hokejisté Švédska ještě zesílí! Po vyřazení Toronta v play off NHL může tým ze Skandinávie počítat ještě se dvěma posilami ze zámoří. Seveřany na šampionátu doplní obránce Timothy Liljegren a útočník William Nylander, tedy autor 44 gólů v základní části nablýskané zámořské soutěže. Oba by se mohli k mužstvu připojit již před čtvrtečním zápasem s Maďarskem. Švédská reprezentace domů posílá Joela Perssona a Christiana Folina, aby měla poslední dvě místa pro hráče ze zámoří. Švédové tak mají nyní kádr uzavřený.

 

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20 České hokejové hry 2024

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Play off
Články odjinud


Články odjinud