19. května 2023 • 09:40

Soupisky na MS v hokeji ONLINE: Smůla pro Německo, Grubauer nedorazí

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vrcholná akce hokejové sezony je v plném proudu. Na mistrovství světa ještě trenéři do poslední chvíle řeší, jak mužstva ještě posílit. V ONLINE článku iSport.cz se podívejte, s jakými výběry vyrážejí na šampionát Česko a ostatní země a na které hráče ještě případně čekají.



ONLINE PŘENOS - Nominace na MS v hokeji 2023
15. 4. 2023
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Česko Česko Dánsko Dánsko Finsko Finsko Francie Francie Kanada Kanada Kazachstán Kazachstán Lotyšsko Lotyšsko Maďarsko Maďarsko Německo Německo Norsko Norsko Rakousko Rakousko Slovensko Slovensko Slovinsko Slovinsko Švédsko Švédsko Švýcarsko Švýcarsko USA USA
Obnovit
Zprávy ze dne 15. 4. 2023
22:07
15. 4. 2023
Česko

Česká reprezentace hlásí po prvním týdnu přípravy prvních šest změn. Po dvou zápasech v Německu končí brankář Nick Malík, obránci Martin Jandus, Vojtěch Mozík a Libor Zábranský a útočníci Jakub Pour a Šimon Stránský. Kádr naopak doplnili brankář Šimon Hrubec, obránci Jan Ščotka, Michal Kempný a Tomáš Kundrátek a útočníci Vladimír Sobotka a Hynek Zohorna.

Zprávy ze dne 15. 4. 2023
15:45
15. 4. 2023
Česko

Hraješ KHL? V hokejové reprezentaci nebudeš. Při zahájení přípravy na mistrovství světa chyběli v sestavě českého týmu obránci David Sklenička a Lukáš Klok. První z nich byl nejlepším bekem švédského Brynäs a naposledy startoval na listopadovém turnaji Karjala. Druhý přijel v únoru na Švédské hry jako hráč švýcarského Lugana, kam doputoval po návratu z Arizony přes Rögle. „Má osobní důvody,“ zmínil se trenér Kari Jalonen k prvnímu z nich ještě na srazu v Plzni. Podle informací iSport.cz míří oba hráči do ruské soutěže. Smlouvy však budou oficiálně platné až od 1. května, do té doby se nikdo nemůže detailněji vyjádřit. Více čtěte ZDE >>>

 

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20 České hokejové hry 2024

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Play off
Články odjinud


Články odjinud