20. srpna 2018 • 14:55

To se za Ronalda nikdy nestalo! Na Real přišlo méně než 50 tisíc diváků

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Realu Madrid v nedělním úvodním utkání sezony španělské ligy s Getafe přilákali do ochozů jen 48 446 diváků. To je nejnižší návštěva od května 2009, kdy na duel s Mallorcou dorazilo 44 tisíc příznivců. Krátce poté přišel na Santiago Bernabeu Cristiano Ronaldo a s portugalskou hvězdou v kádru nikdy neklesla návštěva pod 50 tisíc. Až nyní, poté co Ronaldo v létě přestoupil do Juventusu Turín.



Hlavním důvodem nízké návštěvy však nebude absence Ronalda v kádru Bílého baletu, nýbrž pozdní výkop zápasu. Duel totiž začal až ve 22:15 a skončil po půlnoci. V obdobné situaci byla v sobotu i konkurenční Barcelona, která začínala proti Alavesu ve stejném čase, a dorazilo na ni jen 52 tisíc fanoušků, zatímco 47 tisíc míst zůstalo prázdných. Na Realu to bylo 33 tisíc neobsazených sedaček.

Večerní časy výkopů jsou voleny nejen kvůli vysokým teplotám přes den, ale také kvůli televizním právům, aby duely byly hrány v době vhodné i pro americký a asijský kontinent. Ve Španělsku je nyní navíc hlavní prázdninová sezona a rodiny odjíždějí na víkendy k moři.

Góly

Domácí: 20. Carvajal, 51. Bale

Hosté:

Sestavy

Domácí: Navas – Carvajal, Nacho Fernández, Ramos (C), Marcelo – D. Ceballos (71. Modrić), Kroos, Isco (58. Casemiro) – Bale (76. L. Vázquez), Benzema, Asensio.

Hosté: Soria – Damián Suárez, Bruno González, Dakonam, Cabrera – Portillo (64. Alejo), Arambarri, Šibasaki, Nemanja Maksimović, Ndiaye (58. Jaime Mata) – J. Molina (C) (71. Ángel Rodríguez).

Náhradníci

Domácí: Modrić, Varane, Vázquez, Vinícius Júnior, Courtois, Mayoral, Casemiro

Hosté: Chichizola, Antunes, Mata, Rodríguez, Guardiola, Miquel, Alejo

Karty

Domácí: Marcelo

Hosté: J. Molina, Ndiaye, Dakonam, Jaime Mata, Arambarri, Bruno González, Cabrera

Rozhodčí

Estrada – Aguilar, Matías

Stadion

Santiago Bernabéu Stadium (Madrid)

Návštěva

48446 diváků

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud