22. září 2010 • 14:29

Diskopříběh Neumannové: V hlavní roli Kasal a Jindra

Autor: Květa Kočová, Ondřej Čermák, bk
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

To je ale povedená dvojka. Kateřina Neumannová stejně jako její tehdejší partner Josef Jindra parádně oslavila narozeniny a účet za fotky šel stejně tak na vrub šampionátu v Liberci. Neumannovou k dortu v lyžařském stylu dokonce nesli obnažení svalovci.



Blesk.cz

Stejně bujaře jako Jindra své padesátiny v luxusní pražské restauraci Soho oslavila i Neumannová 35. narozeniny na zámku Sychrov.

Snímky z 15. února 2008 za 14 280 Kč byly zahrnuty jako položka »Sychrov« na celkové faktuře na 57 500 Kč za fotodokumentaci ze závodů Světového poháru.



Ten se konal v Liberci 15. až 17. února jako generálka na šampionát, jehož prezidentkou se Neumannová stala krátce předtím. Fakturu má Blesk k dispozici.

ŽIJU SI SVŮJ DISKOPŘÍBĚH
Žiju si svůj diskopříběh, jéjéjéé

Všechno se nám otevírá, nánáná

Všechno je to správně načatý, ááá

Žiju si svůj diskopříběh, jéjéjé
už nám jede naše tramvaj, nánáná

Ve který jsme jenom já a ty.

Předvedl se i partner Neumannové Jindra, když slavil své padesátiny. Společnost mu na party dělali celebrity i významní politici.

Rozjařený Jindra se v družném objetí fotil (za peníze libereckého šampionátu) s dlouholetým poslancem KDU-ČSL Janem Kasalem.

Vysmáté a bezstarostné obličeje obou mužů jsou hodně výmluvné. Hotoví kamarádi do deště...

Pomalu se tak začíná ukazovat, kde začal vznikat více než stomilionový dluh, který po šampionátu zůstal. Fotky ze soukromých oslav Jindry a Neumannové byly jen kapkou.



Rozjařený politik Jan Kasal s partnerem Neumannové Josefem JindrouFoto Ota Mrákota


Stejně tak podle svědků byly placeny pro VIP klienty luxusní vína v ceně dva až tři tisíce za láhev v Českém domě na náměstí u liberecké radnice. Jindra se totiž ve vínech vyzná, a tak žádal jen to nejlepší. Majitel podniku, kde Český dům během šampinátu fungoval, však dodnes nemá zaplaceno 600 tisíc.



Blesku přesnou sumu odmítl potvrdit. „Je pravda, že mi dluží dost peněz, možná to vyřeší soudy.“ Na dotaz, zda v tom figuruje Neumannové expřítel Jindra, řekl: „No, je v tom i pan Jindra, ale víc neřeknu.“

Neumannová kauzu odmítá: „Ohrazuji se, že jsou tyto fotky placeny z peněz pro mistrovství,“ uvedla pro Idnes.cz.

Neumannová si narozeninovou oslavu pořádně užila
Neumannová si narozeninovou oslavu pořádně užila

Vstoupit do diskuse
2
Články odjinud