29. září 2020 • 14:33

West Ham akutně shání beka. Prahne po Coufalovi, ten do Anglie chce

Autor: vmn, jp
Vstoupit do diskuse
13
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Klid okolo možných odchodů ze Slavie trval jen pár týdnů. Podle anglických médií chtějí West Ham United přivést k Tomáši Součkovi i Vladimíra Coufala jako akutní záplatu na pravý kraj obrany. Sešívaní se přitom v Dánsku soustředí na klíčový zápas o Ligu mistrů s Midtjyllandem.



Ryan Fredericks, jediný aspoň trošku zkušený pravý obránce v kádru West Hamu se zranil, takže „kladiváři“ potřebují beka. Pokud možno hned. A nahoře na seznamu má být znovu slávista Vladimír Coufal.

Guardian má jasno, že opora sešívaných je pro Davida Moyese první volbou, hlavně je ale potřeba jednat rychle. Přestupové okno v Anglii končí už ani ne za týden (v pondělí 5. října).

Podle informací iSportu navíc 28letý Coufal o odchod na Ostrovy velmi stojí. Původně měli Londýňané v plánu na kraj obrany získat a přeškolit Lukáše Masopusta , teď ale převládla potřeba mít zadáka hned.

O tom, že Tomáš Souček nebude v kádru Hammers jediným exslávistou, se mluví už delší dobu. V srpnu měl West Ham právě za Coufala nabízet dva až čtyři miliony liber. Jaroslav Tvrdík tehdy na Twitteru reagoval slovy, že lepší vtip už dlouho neslyšel. Následně obě opory na krajích obrany (jak Coufal, tak kapitán Jan Bořil) podepsaly nové smlouvy.

Pro Slavii je aktuálně mnohem větší prioritou pobyt v Dánsku a příprava na zápas s Midtjyllandem, ve kterém se rozhodne o účastníkovi Ligy mistrů. Možná i podle jeho výsledku se rozhodne o dalších pohybech v červenobílém.

Na kraji obrany se o víkendu v dobrém světle ukázal Oscar Dorley, jinak střední záložník. Jeho místo by v případě potřeby bylo spíš nalevo a na pravou stranu by se mohl po letech vrátit Bořil.

West Ham United Vše o klubu ZDE

SK Slavia Praha Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
13

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud