19. listopadu 2021 • 08:00

Konečně s trenérem! Stříbrní medailisté Sazka eLEAGUE vítají Nevara

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Enterprise patří dlouhodobě mezi nejlepší česko-slovenské celky v Counter-Strike: Global Offensive. Jenže narozdíl od svých největších soupeřů se na špičce drželi bez trenéra. To se dnešním dnem mění a do týmu přichází Aleksey „Nevar“ Voronov.



V dnešním světě CS:GO je to témeř rarita. Jeden z top tuzemských týmů bojujících o elitní světovou padesátku hraje bez trenéra. Teď se ale zdá, že Enterprise konečně našli toho správného člověka, který bude pomáhat česko-slovenské sestavě v posunu a růstu.

Součástí slovenské organizace se stal Aleksey „Nevar“ Voronov. Ten má za sebou angažmá v nejednom tier 2 celku. Jako analytik pracoval v letech 2019 a 2020 u týmů Winstrike a CR4ZY, roli trenéra pak zastával v Project X a Trasko Esports.

Právě v Trasko zaujal Nevar svého současného zaměstnavatele. „Naši pozornost získal Aleksey během svého působení v Trasko, kde předvedl obdivuhodnou práci,“ hlásí Enterprise.

Jakožto kouč nemá Nevar podobně jako jeho noví svěřenci příliš zkušeností s eventy nejvyšší úrovně. Jednou se zúčastnil Snow Sweet Snow, se svými týmy pak nechyběl na Shadow League či Vulkan Fight Series.

Enterprise jako jediný česko-slovenský tým dokázali postoupit do play off V4 Future Sports Festivalu. Za parádní formou může stát i nová hlava EP CS:GO. „I když s námi Aleksey nemohl být v Budapešti, již nějakou chvíli s našimi kluky spolupracuje,“ zní v oficiálním prohlášení organizace.

„Je to pro mě obrovská šance,“ je si vědom ruský trenér. Ten se bude snažit o to, aby se Enterprise probojovali do top 30.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud