9. dubna 2022 • 14:15

CS:GO VIDEO PREVIEW: Sinners chtějí další titul, eSuba a Enterprise finálovou stage

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Olomouc - Sparta 1:4. Kanonáda hostů, rozhodl skvělý Krejčí
SESTŘIH: Hradec Králové - Slavia 1:2. Zemětřesení v sestavě a drama v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

V neděli startuje první split CS:GO Sazka eLEAGUE. V populární hře si to rozdá osm špičkových českých a slovenských týmů o rekordní prizepool. Největšími favority na prvenství jsou obhájci titulu Sinners, o medaili by mohli zabojovat celky eSuby a Enterprise. Jak své šance vidí samotní aktéři? 



Moritz Straube a forsyy ze Sinners hlásí útok na další dva tituly

Za více než milion přišel do řad Sinners David "forsyy" Bílý. Před startem splitu vzkazuje, že nic než vítězství jeho nový tým nebere. “Stoprocentně jsme nejlepší tým na československé scéně, uděláme všechno proto, abychom vyhráli,” řekl. 

"Chemie v týmu je aktuálně dobrá, kluci si hodně sedli s forsyym. Ambice jsou jako vždycky ty nejvyšší. Máme tu krásnou trofej u nás v bootcampu, ještě nám tam chybějí dvě nálepky - nám tam ještě chybí dvě nálepky za Sinners. Takže to potřebujeme letos," uvedl pro web sazkaeleague.cz CEO týmu Moritz Straube.

eSuba vidí největšího soupeře sama v sobě

eSuba by nechtěla ubrat ze svého standardu a zopakovat loňskou cestu do finále. Vedle Sinners jim ale může udělat čáru přes rozpočet třeba Enterprise nebo Dynamo Eclot, kteří si rovněž věří na medaili. 

Největším soupeřem eSuby jsou ale dle jejich slov oni sami. "Dostáváme se na stejnou vlnu, všechno je to o naší mentalitě a o tom, jak se do toho zápasu dostaneme," říká talentovaný Savana z Esuby. 

"Máme dvě změny od minulého splitu. Bylo to určitě rozhodnutí, které bylo potřeba udělat. Těšíme se na zápasy, na start ligy a věříme, že do ní vkročíme minimálně stejně úspěšně jako v loňské sezoně," doplňuje týmový manažer Štěpán Mach.

Enterprise chtějí do finále

Stáj Enterprise byla doplněná o dva zahraniční hráče a tým hlásí v letošní sezoně Sazka eLEAGUE útok na finále. "Budou tam silní soupeři, nic nechceme podcenit. Budeme makat nejvíc, jak to půjde, abychom Sazku dokázali vyhrát. Ne jako minulý rok, kdy nám finále uteklo o jednu mapu," prohlašuje the eLiVe.

"Měli bychom si určit cíl - dostat se minimálně do TOP trojky a hrát o vyšší příčky vedle Sinners. Když se nad tím zamyslím, tak na to určitě máme," dodal matys.

ENTERPRISEFoto ENTERPRISE

 

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud