6. února 2017 • 13:35

Sazka Fantasy se rozrůstá! Kromě NHL se můžete těšit i na Premier League

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
SESTŘIH: Brighton - Manchester City 0:4. Titul je blíž, zářil Foden
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je před námi nový týden se Sazka Fantasy, který bude průlomovým pro tuto oblíbenou hru. Kromě už tradičního soutěžení s NHL si hráči budou moc poprvé vychutnat boje ve fotbalové fantasy. S dalším kolem totiž spouštíme Sazka Fantasy Premier League! S tím přichází i nová hlavní cena, kterou je zájezd na tuto slavnou fotbalovou soutěž. O co v tomto týdnu hrajeme?



První super finále zná svého vítěze, který se může těšit na zájezd na Floridu, kde se uvidí s Jaromírem Jágrem a užije si atmosféru na zápasech NHL a NBA. Ostatní hráči ale nemusí smutnit. Máme dobrou zprávu hlavně pro fanoušky fotbalu.

Už tento víkend spouštíme Sazka Fantasy Premier League. Hráči s ní budou soutěžit o zájezd pro dva na utkání Premier League. První turnaj proběhne v sobotu a budeme hrát o ceny v hodnotě 5000 Kč. Každý hráč bude moci postavit dvě sestavy a nejlepší se kvalifikuje do velkého finále. V sobotu se bude hrát i o Tokeny, které budete potřebovat v dalších kvalifikacích.

Hrajte Sazka Fantasy a vyhrajte zájezd na zápas Premier League!

Hrajte Sazka Fantasy Hrajte Sazka FantasyFoto Sazka

Ani v neděli a v pondělí nebudete bez anglické nejvyšší fotbalové soutěže. Zápasy v těchto dnech jsme pro vás oddělili do samostatného turnaje o ceny v 5 tisíc korun, ve kterém si také budete moci sestavit 2 týmy. I v těchto dnech se bude hrát o Tokeny, které budete potřebovat v dalších kvalifikacích.

NHL pokračuje

Hokejoví nadšenci se nemusí s příchodem Premier League obávat, NHL fantasy pokračuje. V úterý jsou na programu dva turnaje. Jeden o ceny v hodnotě 2000 Kč bez vkladu a druhý o 3 tisíce korun s vkladem 30 Sazka Tokenů.

V sobotu si můžete zahrát turnaj o 5 tisíc korun, ve kterém jsou povoleny dva týmy za 20 Tokenů. Samozřejmostí soutěží každý den o spoustu Tokenů.

Tento týden je se Sazka Fantasy o co hrát!

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud