27. července 2015 • 04:35

To nejlepší ze startu ligy: Naštvaný Uhrin, hádka Baníku i finiš Sigmy

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
  • Kouč Slavie Dušan Uhrin zuřivě gestikuluje na rozhodčí, který podle něho měl v zápase s Plzní nastavit víc, než minutuKouč Slavie Dušan Uhrin zuřivě gestikuluje na rozhodčí, který podle něho měl v zápase s Plzní nastavit víc, než minutuFOTO: Barbora Reichová (Sport)

    První kolo nového ročníku Synot ligy je za námi a lze určitě konstatovat, že se fotbaloví fanoušci rozhodně nenudili. V Plzni se rozčiloval trenér Slavie Dušan Uhrin mladší, hráči Baníku se hádali přímo na hřišti a třeba taková Sigma Olomouc předvedla neuvěřitelný finiš v Teplicích. Podívejte se na 5 největších momentů uplynulého kola.

  • Naštvaný Dušan Uhrin mladší

    Plzeň - Slavia: Sudí ukončil zápas a kouč Uhrin se dost rozčiloval
    Video se připravuje ...

    Viktoria Plzeň – Slavia Praha 2:1

    Slavia v prvním utkání prohrála s Plzní 1:2, ale trenér Dušan Uhrin mladší si po závěrečném hvizdu vyléval zlost na sudích. Vadilo mu, že navíc se hrála pouze jedna minuta. Slávistický kouč se hodně zlobil, ostatně podívejte se na video.

  • Hádka hráčů Baníku

    Brno - Ostrava: Tutovka De Azeveda a hádka s Mondekem
    Video se připravuje ...

    Zbrojovka Brno – Baník Ostrava 2:1

    V Baníku to vře. Dosvědčuje to hádka mezi Carlosem de Azevedem a Karolem Mondekem. Jeden nedal přednost druhému a ostrá výměna názorů byla na světě. Napjatá atmosféra vydržela až do konce zápasu. Zákroky vyloučeného Marka Šichora vyvolaly strkanici na hřišti mez oběma týmy.

    Brno - Ostrava: Hromadná potyčka po faulu Marka Šichora
    Video se připravuje ...

  • Vyrovnání v 91. minutě

    CELÝ SESTŘIH: Teplice - Olomouc 2:2. Sigma předvedla drtivý finiš
    Video se připravuje ...

    Teplice – Sigma Olomouc 2:2

    Ještě v 90. minutě prohrával ligový nováček z Hané v Teplicích 0:2. Výsledek? Senzační remíza 2:2, kterou olomoučtí zařídili během minuty. Doslova z ničeho nic se trefili Jakub Petr a Martin Hála.

  • Hattrick Libora Doška

    CELÝ SESTŘIH: Slovácko - Dukla 4:3. Došek nastřílel hattrick
    Video se připravuje ...

    Slovácko – Dukla Praha 4:3

    Libor Došek, to je střelec od pána boha. V minulém ročníku nastřádal v dresu Slovácka 16 branek a pokračovat hodlá i letos. Už v prvním kole proti Dukle předvedl své umění a vystřílel svému týmu třemi góly výhru nad Pražany 4:3.

  • Zklamání zahraničních posil

    Jihlava - Sparta: Tutovka Franciho Litsingiho
    Video se připravuje ...

    Vysočina Jihlava – Sparta Praha 0:0

    Před sezonou přišli do Sparty hned čtyři cizinci, kteří měli pozvednout její dosavadní úroveň. Během přípravy se na klub z Letné nesly jenom pozitivní ohlasy, avšak hned první ligové utkání ukázalo, že zdání klame. Zahraniční posily Spartu nezachránily. Důkazem je selhání Litsingiho v jasné tutovce, která mohla rozhodnout zápas.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud