Jakub Konečný
22. srpna 2015 • 19:17

Vácha je po operaci, kvůli kolenu si na podzim už asi nezahraje

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Lukáš Vácha, který kvůli zranění kolene odstoupil ze čtvrtečního utkání s Thunem, letos už pravděpodobně dres Sparty ani reprezentace neoblékne. Serveru iSport.cz to řekl hráčův agent Jiří Müller. „Lukáš dnes absolvoval artroskopickou operaci kolena a na podzim si už zřejmě nezahraje,“ prohlásil manažer šestadvacetiletého fotbalisty.



V minulé sezoně trápilo Lukáše Váchu pravé koleno, teď ho ze hry vyřadilo to levé. Ve 29. minutě zápasu play off Evropské ligy s Thunem se nikým neatakován skácel k zemi a musel být vystřídán, bolest mu dál pokračovat neumožnila.

Dnes absolvoval reprezentační záložník artroskopickou operaci menisku, po které se do plné zátěže bude moci vrátit až na začátku příštího roku.

„Vazy v koleni má Lukáš v pořádku, šlo o jednoduchý zákrok. Ale i tak si zřejmě už na podzim nezahraje,“ řekl iSport.cz hráčův agent Jiří Müller.

V utkání s Thunem nahradil Váchu na postu defenzivního záložníka Martin Frýdek, který by měl nastoupit i zítra proti Dukle. Sparta navíc zřejmě ještě zintenzivní jednání o příchodu Petra Jiráčka z bundesligového Hamburku.

 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud